(VIDEO) “To vodstvo je delalo tako slabo televizijo, da je volitve izgubilo”- Marcel Štefančič dal uničujočo kritiko vodstva  RTV, ki je Janši izgubilo volitve: “Še celo Janez Janša si verjetno rekel,  le kje so jih našli” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “To vodstvo je delalo tako slabo televizijo, da je volitve izgubilo”- Marcel Štefančič dal uničujočo kritiko vodstva  RTV, ki je Janši izgubilo volitve: “Še celo Janez Janša si verjetno rekel,  le kje so jih našli”

(VIDEO) “To vodstvo je delalo tako slabo televizijo, da je volitve izgubilo”- Marcel Štefančič dal uničujočo kritiko vodstva  RTV, ki je Janši izgubilo volitve: “Še celo Janez Janša si verjetno rekel,  le kje so jih našli”

Pred stavbo nacionalke je bila danes novinarska konferenca ob stavki novinarjev na RTVS, na kateri so predstavili stavkovne aktivnosti.  Zbrane pred poslopjem Televizije Slovenije – zbor delavcev je bil sicer tudi pred regionalnima centroma v Kopru in Mariboru – je nagovorilo več ustvarjalcev programa in drugih podpornikov, med drugim tudi voditelj nedavno ukinjene oddaje Studio City Marcel Štefančič. Ocenil je, da so pred volitvami televizijo prevzeli ljudje, ki so jo prelevili v propagandni predvolilni stroj, ob tem pa delalo slabo televizijo. Po njegovih besedah je skrajni čas, da televizijo prevzamejo ljudje, ki jo znajo delati, ki jo poznajo, razumejo, cenijo.

https://twitter.com/rtvslo/status/1528802952500109312

Marcel Štefančič: “Ne vem zakaj se gospoda nadškofa in gospod predsednik molčita, zakaj se ne odzivata, zakaj se ne oglasita, ampak tole sem hotel povedati. Pred volitvami so televizijo prevzeli ljudje, ki  so jo prelevili v propagandni predvolilni stroj. Že to je dovolj, da bi moralo vodstvo oditi. Toda to vodstvo je zagrešilo še nekaj bistveno hujšega, delalo je slabo televizijo. Pokazalo je da televizije ne pozna, da je ne obvlada, da je ne razume, da je ne spoštuje in da je ne mara. To, kar je počelo je bilo norčevanje iz televizije republike in Slovenije. Še huje, to vodstvo je delalo tako slabo televizijo, da je volitve izgubilo. Še celo Janez Janša si verjetno rekel: Le kje so jih našli.  Zato je skrajni čas, da televizijo spet prevzamejo ljudje, ki jo znajo delati, ljudje, ki jo poznajo, ki jo obvladajo, ki jo cenijo in ki jo razumejo. Ljudje, ki jo z eno besedo ne sovražijo in vsi ti so se zbrali danes tukaj. Slava jim.”

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)