“Privid(e)o imam” -Šok na družbenih omrežjih, kjer se nekateri vprašujejo ali samo sanjajo, ko so na znamenitem stolu voditelja Studia City Marcela Štefančiča zagledali Vido Petrovčič   – TOPNEWS.si

“Privid(e)o imam” -Šok na družbenih omrežjih, kjer se nekateri vprašujejo ali samo sanjajo, ko so na znamenitem stolu voditelja Studia City Marcela Štefančiča zagledali Vido Petrovčič  

“Privid(e)o imam” -Šok na družbenih omrežjih, kjer se nekateri vprašujejo ali samo sanjajo, ko so na znamenitem stolu voditelja Studia City Marcela Štefančiča zagledali Vido Petrovčič  

Dogajanje v zvezi s Studiem City in Marcelom Štefančičem je na družbenih omrežjih in v medijih zasenčilo celo prvi dan koalicijskih pogajanj.

Nekaterim se je podrl svet, koso na znamenitem voditeljskem stolu Marcela Štefančiča zagledali  Vido Petrovčič pri čemer pa ni jasno ali gre za fotomontažo ali za resničen posnetek. Nekateri zapisi na družbenih omrežjih gredo v smeri, da gre samo za sanje oziroma vzporedno resničnost.

 

Podporniki sedanje garniture na RTV pa cinično odgovarjajo, da so pač spremembe edina stalnica v življenju in da mesto voditelja ni dedno oziroma pridobljeno za vedno.

 

https://twitter.com/StriglMilan/status/1521564875541164032

Vodstvo RTV je v izjavi za javnost zapisalo: “Kot je znano, so v mesecu aprilu oddaje zaradi številnih predvolilnih soočenj odpadle, izpad pa bomo skladno z odločitvijo programskega sveta nadomestili v poletnih mesecih. Zavedajoč se pomena blagovne znamke Studio city se je vodstvo informativnega programa Televizije Slovenija odločilo, da bo oddaja v maju doživela nekaj vizualnih in programskih sprememb, med drugim tudi pri vodenju oddaje. Vodstvo informativnega programa Televizije Slovenija so k posodobitvi oddaje spodbudile tudi nedavne javne izjave nekdanjega voditelja oddaje, ki jih ocenjujejo kot žaljive do zaposlenih na RTV Slovenija, del javno izrečenega pa bi lahko razumeli tudi kot grožnjo zoper posamezne zaposlene,” je vodstvo javnega zavoda zapisalo v sporočilu za javnost.

https://twitter.com/4Ronnin/status/1521585453962600453

S Kolodvorske medtem prihajajo  informacije, da bo vodenje legendarne oddaje prevzela Vida Petrovčič. To naj bi se prvič zgodilo 30. maja, ko naj bi oddaja zaživela z novim konceptom. Do tedaj pa naj bi bile na sporedu zgolj  retrospektive.

 

COMMENTS

Wordpress (0)