(VIDEO) Incident – Kandidat Zavezništva osvobodimo Slovenijo pojasnil zakaj si je na volilno nedeljo v Cankarjevem domu pred kamerami prižgal “joint” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Incident – Kandidat Zavezništva osvobodimo Slovenijo pojasnil zakaj si je na volilno nedeljo v Cankarjevem domu pred kamerami prižgal “joint”

(VIDEO) Incident – Kandidat Zavezništva osvobodimo Slovenijo pojasnil zakaj si je na volilno nedeljo v Cankarjevem domu pred kamerami prižgal “joint”

Nenavaden incident, ki se je zgodil po končanih volitvah zgodil v Cankarjevem domu na odprti sceni kot bi rekli, saj si je eden od kandidatov na volitvah, ki so prišli dat izjavo novinarjem pred kamerami prižgal joint.
Posredovali so v varnostniki, vendar se ni dal motiti, saj je mirno odkadil z odra pred vključenimi kamerami in prenosi v živo.

Včeraj pa je na maile prišlo pojasnilo Matej Lesjaka z naslovom “Medijska cenzura, nezadostna komunikacija ali zgolj slaba uredniška politika?”.  V njem Lesjak piše, da si je “v znak protesta zaradi neenakopravnosti volitev in v sklopu svoje kampanje za končanje prohibicije o uporabi konoplje, tudi prižgal joint”.

“Spoštovani,

na dan volitev se je v Cankarjevem domu na zaključnih govorih pred štetjem glasov dogodil tudi pripetljaj. Kandidat za poslanca Zavezništva osvobodimo Slovenijo, si je v znak protesta zaradi neenakopravnosti volitev in v sklopu svoje kampanje za končanje prohibicije o uporabi konoplje, tudi prižgal joint.

Ker so neparlamentarne stranke (ne sateliti večjih medijem všečnih strank) pogosto tarča med volilne cenzure, se sprašujem ali takšna gesta ni dovolj udarna, da bi se odprla, sedaj ko imamo v nastajanju bolj “svobodno” vlado, POMEMBNA DRUŽBENO-POLITIČNA VPRAŠANJA glede legalizacije in obdavčitve vseh vrst KONOPLJE? S prihajajočo živilsko in energetsko krizo, bi morali zagotoviti državi dodaten vir dohodkov, kakor tudi ljudem nuditi dodatna delovna mesta.

Tukaj je posnetek in javni poziv vsem zdravnikom, ki bi si želeli javne razprave glede uporabnosti in vsebnosti konoplje.

Poglejte nastop Klemna Pibra, ki se je predstavil kot predstavnik  Slovenske praanarhistične stranke SAS.

COMMENTS

Wordpress (0)