(V ŽIVO) Soočanje političnih strank na pravni fakulteti – Dogodek je potekal v soorganizaciji Študentske organizacije Pravne fakultete in Skupine Pravna Panda. – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Soočanje političnih strank na pravni fakulteti – Dogodek je potekal v soorganizaciji Študentske organizacije Pravne fakultete in Skupine Pravna Panda.

(V ŽIVO) Soočanje političnih strank na pravni fakulteti – Dogodek je potekal v soorganizaciji Študentske organizacije Pravne fakultete in Skupine Pravna Panda.

V četrtek, 31. marca ob 17. uri, v rdeči predavalnici na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani potekalo soočenje predstavnic in predstavnikov političnih strank z naslovom: “Koga volijo študentje?” Na soočenje smo povabili predstavnike šestih strank, ki jih zadnje meritve javnega mnenja uvrščajo med najbolj priljubljene.

Vabilu so se odzvali:
• Robert Golob (predsednik stranke Gibanje Svoboda);
• Mark Boris Andrijanič (minister za digitalno preobrazbo, NSi);
• Tanja Fajon (predsednica stranke SD);
• Danijel Krivec (vodja poslanske skupine SDS);
• Brane Golubović (vodja poslanske skupine LMŠ);
• Luka Mesec (koordinator stranke Levica).

 

Predstavnike in predstavnice bodo med drugim soočili s pestrimi vprašanji, povezanimi z izzivi, ki Slovenijo čakajo v prihodnjih letih – kako bomo reševali energetsko krizo? Kaj bomo storili glede stanovanjske problematike? Kako preprečiti “beg možganov”? Kako nasloviti problematiko političnega kadrovanja v državnih podjetjih?
Dogodek bo potekal v so-organizaciji Študentske organizacije Pravne fakultete in Skupine Pravna Panda.

https://twitter.com/StrankaLMS/status/1509571262149976080

https://twitter.com/AndrejaKatic/status/1509612644608577579

COMMENTS

Wordpress (0)