“Nedoumljivo – Cenzura v skupini v mojo podporo” – Ivan Gale pravi, da ga cenzurirajo  na Pop TV-ju in v Facebook skupini v podporo Ivanu Galetu – TOPNEWS.si

“Nedoumljivo – Cenzura v skupini v mojo podporo” – Ivan Gale pravi, da ga cenzurirajo  na Pop TV-ju in v Facebook skupini v podporo Ivanu Galetu

“Nedoumljivo – Cenzura v skupini v mojo podporo” – Ivan Gale pravi, da ga cenzurirajo  na Pop TV-ju in v Facebook skupini v podporo Ivanu Galetu

Ko je vojna je vojna za vse pravijo. Zadnji zapis  Ivana Galeta na njegovem Facebook profilu pa bi lahko naslovili: Ko je volilna kampanja je volilna kampanja za vse”. Gale pravi, da ga cenzurirajo saj mu, odkar je ustanovil svojo stranko,  ne pustijo objavljati na Facebook profilu Skupina  podpore Ivanu Galetu, ki je nastala  prav v njegovo podporo.  Včeraj se je skupina preimenovala iz “Skupine podpore Ivanu Galetu” v “Skupino podpore aktivnemu državljanu”. To naj bi se zgodilo na zaradi njegove intervencije.

https://www.facebook.com/groups/269945027368997/

Piščalka
1ct41S01a0for 394famd656h ·
POMEMBNO OBVESTILO! Skupina podpore Ivanu Galetu se je v skladu s prošnjo Ivana Galeta preimenovala v “Skupino podpore aktivnemu državljanstvu”. Skupina je bila od samega začetka zasnovana kot nestrankarska ljudska iniciativa, ki jo je sprožilo pogumno žvižgaško dejanje Ivana Galeta, z meseci in leti pa se je razvila v forum za debate, ki se dotikajo vseh aktualno političnih tem in problematik v državi.
Obžalujemo izstop Ivana Galeta iz skupine in osebne konflikte, ki so se zgodili med njim in nekaterimi izmed moderatorjev naše skupine, hkrati pa se nam zdi nujno, da skupina ostane nestrankarski in odprt forum za izmenjavo debat na katerem se lahko delijo tudi objave posameznih strank vendar povsem enakopravno brez administratorskega agitiranja za katerokoli posamezno stranko.
Vse, ki jim je poglavitna funkcija članstva v skupini spremljanje strankarske poti Ivana Galeta vabimo, da se včlanijo tudi v “Galetovo skupino” (https://www.facebook.com/groups/249659709981799), ki jo že pred več meseci ustanovil gospod Gale.
Iskreno pa upamo, da boste ostali tudi člani v “Skupini podpore aktivnemu državljanstvu”, ki bo (tako kot že skoraj dve leti) še naprej maksimalno neodvisno in nestrankarsko izpolnjevala svoje poslanstvo foruma za deljenje vseh aktualnih informacij s področja političnega dogajanja v Sloveniji

https://www.facebook.com/groups/269945027368997/

“Par dni nazaj se je začela volilna kampanja. Pričakovano za nekoga, ki se podaja na državnozborske volitve. Bolj pa me je zmotilo dejstvo, da z istim dnem nisem mogel več objavljati v skupini, ki nosi moje ime. CENZURA! Večkrat sem poskušal, objave so ostajale na čakanju. Po več intervencijah se je pred kratkim le pojavila moja sarkastična objava o POP TV, ki oglušujoče molči o meni. Ta isti POP TV oz. 24ur.com pa ne spusti pri svojem poročanju mimo niti enega kolesarskega petka. Se je kdo glede tega iz ožjega jedra skupine oglasil? Ne, se ni. Ker jim gre očitno zgolj za njihovo lastno promocijo.
V zadnjih dveh dneh v skupini podpore moje objave spet niso bile odobrene, pa čeprav sem govoril z ljudmi, ki pooblastila za spuščanje objav “v eter” imajo. Potem pa poslušam o nekem konfliktu interesov in o integriteti. Za bruhat!, me drugim piše na svojem Facebook profilu Ivan Gale.

 

NEDOUMLJIVO – CENZURA V SKUPINI V MOJO PODPORO!!
Skupina podpore Ivanu Galetu je nastala takoj po mojem prvem nastopu v oddaji Tarča. Sem bil presenečen, kako so številke podpornikov šle v desettisoče. Kaj takega si res nisem predstavljal.
Nikdar se nisem vmešaval v uredniško politiko skupine, pa čeprav je imela pogosto bolj malo skupnega z mano. Je pa vseeno bila prostor za izmenjavo kritičnih misli zoper aktualno oblast. Še pogosteje je bila prostor za promocijo nekaterih posameznikov na račun Galeta. Pa me ni preveč motilo, naj vsak počne, kar pač želi.
Nikoli nisem bil skrbnik, moderator ali administrator skupine. Nikoli se nisem vsiljeval.
Par dni nazaj se je začela volilna kampanja. Pričakovano za nekoga, ki se podaja na državnozborske volitve. Bolj pa me je zmotilo dejstvo, da z istim dnem nisem mogel več objavljati v skupini, ki nosi moje ime. CENZURA! Večkrat sem poskušal, objave so ostajale na čakanju. Po več intervencijah se je pred kratkim le pojavila moja sarkastična objava o POP TV, ki oglušujoče molči o meni. Ta isti POP TV oz. 24ur.com pa ne spusti pri svojem poročanju mimo niti enega kolesarskega petka. Se je kdo glede tega iz ožjega jedra skupine oglasil? Ne, se ni. Ker jim gre očitno zgolj za njihovo lastno promocijo.
V zadnjih dveh dneh v skupini podpore moje objave spet niso bile odobrene, pa čeprav sem govoril z ljudmi, ki pooblastila za spuščanje objav “v eter” imajo. Potem pa poslušam o nekem konfliktu interesov in o integriteti. Za bruhat!
Danes popoldne sem zato na skrbnika in ustanovitelja Skupine v podporo Ivanu Galetu naslovil zahtevek za takojšnje preimenovanje skupine in izpustitvi mojega imena iz naziva. Ravno tako sem predlagal, da se naj skupina ukine, ker zlorab mojega imena ne bom več dopuščal. Sam sem iz skupine tudi izstopil.
Mnoge so polna usta svobode medijev, svobode izražanja, votlega govoričenja o cenzuri. Ne opazijo pa, da so enaki tistim, na katere svoje očitke naslavljajo.
Iskreno se zahvaljujem vsem članom Skupine podpore Ivanu Galetu, ki ste bili v njej z iskrenimi nameni!!
PROSIM, DA DELITE TO OBJAVO! Tako bo več ljudi spoznalo, v kakšni državi živimo in da niso za vse samo “ta desni” krivi.

COMMENTS

Wordpress (0)