“Izvolite ga. Hop v lisice in v zapor. Naj narodu plača, kar mu je dolžan!”- Miha Kordiš bi Roka Snežiča, dal v lisice in nazaj v zapor – TOPNEWS.si

“Izvolite ga. Hop v lisice in v zapor. Naj narodu plača, kar mu je dolžan!”- Miha Kordiš bi Roka Snežiča, dal v lisice in nazaj v zapor

“Izvolite ga. Hop v lisice in v zapor. Naj narodu plača, kar mu je dolžan!”- Miha Kordiš bi Roka Snežiča, dal v lisice in nazaj v zapor

“Ne padamo na provokacije, Roka Snežiča v lisice in nazaj v zapor,” je v komentarju na svojem Facebooku zapisal Miha Kordiš, ki  je včeraj v parlament prišel z njegovo majico in fotografijo iz najstniških let na majici in maski.

https://twitter.com/strankalevica/status/1486690020262039561

“To je Rok Snežič, arestantski cimer in svetovalec Janeza Janše. Je goljuf in polmilijonski davčni dolžnik, vpleten v mednarodno kriminalno združbo za pranje denarja, ki je od 2016 do danes obrnila 22 milijonov evrov.

FURS, policija, rubežniki in vsi ostali: Snežič je ravnokar je v parlamentu z mojo fotografijo iz najstniških let na majici in maski. Izvolite ga. Hop v lisice in v zapor. Naj narodu plača, kar mu je dolžan!”

https://twitter.com/Chuppacadabra/status/1486691110395207681

Kdo je spin doktor, ki je Roku Snežiča svetoval naj pred preiskovalno komisijo v parlament pride z provokativno poslikano majico in masko ni znano je pa zadeva  očitno dobro uspela, saj je pozornost medije  popolnoma preusmeril pozornost iz vprašanja poslancev   ki so ga spraševali o domnevno spornem financiranju stranke SDS,  o odnosih s premierjem Janezom Janšo, posojilodajalko SDS Dijano Đuđić in dobaviteljem državnih hitrih testov Klemnom Nicolettijem.

Snežič je potem , ko je  obračunal s poslancem Levice Miho Kordišem, s katerim je bil v sodnem sporu zato je na komisijo je namreč prišel z masko in v majici, na kateri se je norčeval iz Kordiša.

Se dobro jo je odnesel poslancu SAB Marku Bandelliju, ki je po oceni Snežiča  “napadel” soprogo Klavdijo Snežič, ki je bila zaslišana tik pred njim: Bandelli je pred zaslišanjem Snežiča odšel iz seje Bandelli jo je Klavdijo Snežič  opozoril, da jo lahko komisija zaradi odklanjanja odgovarjanja na vprašanja finančno kaznuje.

Snežič ni skoparil niti z besedami o podpredsedniku preiskovalne komisije Janiju Möderndorferju, ki mu je zastavljal vprašanja. Poimenoval ga je “medicinski brat” in od njega zahteval, da ga naslavlja z nazivom doktor.

Glede Liljane Đudiči, ki je stranki SDS izposodila 450.000 evrov  je Snežič vztraja  pri tem, da nista poslovna partnerja in poziva vse, ki ga povezujejo z Đuđićevo, naj predložijo listinske dokaze. O njunih zasebnih odnosih pa ni želel govoriti.

COMMENTS

Wordpress (0)