(VIDEO) “Zoran Stevanović ti si p…a, navadna p…a., ker si ignoriral protest in Zoran Stevanović je navadni nateg” – Miha Bidar, mož Anice Bidar, Zorana Stevanovića obtožuje, “da je projekt Janeza Janše in vladajoče SDS” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Zoran Stevanović ti si p…a, navadna p…a., ker si ignoriral protest in Zoran Stevanović je navadni nateg” – Miha Bidar, mož Anice Bidar, Zorana Stevanovića obtožuje, “da je projekt Janeza Janše in vladajoče SDS”

(VIDEO) “Zoran Stevanović ti si p…a, navadna p…a., ker si ignoriral protest in Zoran Stevanović je navadni nateg” – Miha Bidar, mož Anice Bidar, Zorana Stevanovića obtožuje, “da je projekt Janeza Janše in vladajoče SDS”

Kot vse kaže je prišlo do hudega razhajanja med različnimi skupinami, ki organizirajo sredine proteste. Tako včeraj na Facebooku stranke Resni.ca Zoran Stevanović ni več objavil  poziva na sredine proteste medtem, ko je prejšnji teden pozval naj se ljudje zberejo ne samo v Ljubljani na Trgu republike ampak tudi na trgih različnih mest, kar je zdesetkalo in razbilo sredine proteste pred parlamentom na Trgu republike.

Na včerajšnje proteste je pozvalo le še gibanje “Maske dol” Anice Bidar, To pa je zelo razjezilo moža Anice Bidar, Miho Bidarja, da je Zorana Stevanovića in njegovo stranko Resni.ca obtožil , “da je navaden nateg”.

“Tukaj je danes dež in javno nisi objavil gor. Politika te podpira, si na drugem metu, ker o te lansirali in Zoran Stevanović je navadni nateg. Dajte si to zapomnit.  Ko je on organiziral proteste smo ga vi podprli , vse skupine. vsi ljudje so ga podprli, danes ga pa tukaj ni, kjer policija tepe narod. Pička ena pička je.” je na Stevanovića jezno bentil Miha Burger. ” …ker nima jajc”, se je slišalo iz množice. “Osebno ga poznam od  januarja 2017 Miretiča pa brata Koželj,” je še dejal Miha Bidar

Jeza med protestniki na Stevanovića, ki so se sprva zadrževali in  ga v izogib spora niso javno izpostavljali, je bila včeraj prisotna ves čas protestam saj mu očitajo, da je proteste organiziral v dogovoru z vladajočo stranko SDS in da je politični projekt, ki naj bi kanaliziral nezadovoljstvo z ukrepi PCT. Paradoks je namreč, da je največ nasprotnikov cepljenj prav v ruralnih okoljih in med volivci desnice. Nekateri sredini protestniki so sinoči zato v neformalnih pogovorih govorili o tem, da gre pri Stankoviću in resnici za rezervno stranko za naslednje volitve, ki naj bi pomagala desnemu boku dobiti večino na volitvah.

COMMENTS

Wordpress (0)