Škandal: Rusija obtožuje CNBC-jevo novinarko Hadley Gamble “zlorabe ženske seksualnosti”- Prepričani so, da je del ameriške “posebne operacije” in da je bila poslana kot “spolni objekt,” da bi zmedla njihovega voditelja Vladimirja  Putina – Obleko in obnašanje Hadley Gamble so primerjali z razvpito sceno križanja nog Sharon Stone v filmu “Prvinski nagon” – TOPNEWS.si

Škandal: Rusija obtožuje CNBC-jevo novinarko Hadley Gamble “zlorabe ženske seksualnosti”- Prepričani so, da je del ameriške “posebne operacije” in da je bila poslana kot “spolni objekt,” da bi zmedla njihovega voditelja Vladimirja  Putina – Obleko in obnašanje Hadley Gamble so primerjali z razvpito sceno križanja nog Sharon Stone v filmu “Prvinski nagon”

Škandal: Rusija obtožuje CNBC-jevo novinarko Hadley Gamble “zlorabe ženske seksualnosti”- Prepričani so, da je del ameriške “posebne operacije” in da je bila poslana kot “spolni objekt,” da bi zmedla njihovega voditelja Vladimirja  Putina – Obleko in obnašanje Hadley Gamble so primerjali z razvpito sceno križanja nog Sharon Stone v filmu “Prvinski nagon”

Televizija, ki jo vodi Kremelj, trdi, da se je ameriška televizijska novinarka “poslana kot spolni objekt”, ki bi zmedel  Putina. Ruski državni mediji obtožujejo CNBC-jevo novinarko  Hadley Gamble, da je delovala “kot spolni objekt”, da bi zmedla  predsednika Vladimirja Putina.  Namigujejo celo, da je veteranska novinarka del ameriške “posebne operacije,”piše spletni portal New York Post.

Prekaljena novinarka ki je delala tudi za ABC in Fox -je postala novica na prvih straneh, potem ko je prejšnji teden na panelu Ruskega energetskega tedna v Moskvi nosila tesno oprijeto črno obleko. 69-letni ruski voditelj je bil ujet s kamero, ko se je z njim  spogledovala, preden so prišli na oder-kjer je nato dejal, da je “preveč lepa”, da bi razumela nekatere njegove odgovore, je  zapisal The Hill .

 

Državni mediji pa so šli še dlje – Hadley Gamble (39) so obtožili, da je operativka, ki so je poslali Putinu, da bi ga zmedla , tako kot je domnevno  s privlačnim prevajalcem  poskušala prevzeti oblast nad predsednikom Donaldom Trumpom na sestanku leta 2019.

Po prevodih Daily Beast je Vladimir Soloviev v svoji državni radijski oddaji povedal, da je Gamble zmedla  Putina s svojo “seksualno privlačnostjo” – in se obnašala “kot v filmu” Devet tednov in pol “ali” Prvinski nagon “.  Zloglasni propagandist Dmitrij Kiseljov je tudi v poročilu državne televizije “Vesti Nedeli” vztrajal, da je televizijski poročevalka ravnala “brez sramu” in “zrla pohotne poglede”. Trdil je celo, da je provokativno premaknila svoje gole noge – to je poimenoval njen “Prvinski nagon”, v očitnem sklicevanju na zloglasni prizor križanja nog Sharon Stone v filmu “Prvinski nagon”.

“Hadley se je stisnila v oprijeto črno obleko, napihnila svoje puščajoče lase in si nadela par golih črpalk Louboutin za visoke pete, ki podaljšujejo noge,” je dejal in dejal, da so njene noge “pokrite s svetlečim oljem za telo, kot da to ni  delovna naloga. ” Gamble je “na polno delala z njeno govorico telesa,” je povedal gledalcem, premikala je  noge, se nenehno igral z lasmi, oblizovala ustnice in “zvijala jezik”. Novinarko je obtožil, da  se je  odkrito pozicionirala kot spolni objekt”, je zapisal Daily Beast. Obleko Hadley Gamble so v razburljivem filmu “Osnovni nagon” primerjali z razvpito sceno menjave nog Sharon Stone.

Medtem ko je gostila priljubljeno državno televizijsko oddajo “60 minut”, je Olga Skabeeva zaključila, da mora biti Gamblejeva del ameriške “posebne operacije”, usmerjene proti Putinu, je še zapisal Daily Beast. »Poglejte tovarišico Gamble, tudi ona je lepotica. Poglejte Megyn Kelly, to je ženska, ki so jo Američani pripeljali nazadnje. Bila je blondinka, tokrat je rjavolaska, «je dejala Skabeeva in dejala, da sta novinarja» v isti starostni in težni kategoriji «.

Russian President Vladimir Putin walks past CNBC’s anchor Hadley Gamble during the plenary session of the Russian Energy Week in Moscow, Russia, Wednesday, Oct. 13, 2021. (Sergei Ilnitsky/Pool Photo via AP)

“Še naprej poskušajo priti do Putina,” je dejala Skabeeva. V Kremlju so prepričani, da je Hadley Gamble “v celoti razdelala govorico svojega telesa”. Hadley Gamble je prejšnji teden na panelu Ruskega energetskega tedna v Moskvi, ko je nosil oprijeto črno obleko, opravil razgovor z Vladimirjem Putinom, kar je povzročilo razburjenje v Kremlju. Nekdanji politik Mihail Markelovm je Gamble opisal tudi kot “tajno orožje” Amerike, ki je bilo “poslano” kot nasprotni odziv na Putinovega prevajalca.

Gamble se je samo začudila nad nekaterimi objavami in dvignil naslovnico časopisa, ki je par prikazala na odru pod kotom, ki je pokazal njene dolge, gole noge.”Moj najboljši zorni kot ,” je napisala s hashtagom “feminizem”. Povedala je tudi, da jo dražijo zaradi njenega novega odmeva, pri čemer je delila podobo torte, ki jo je poslala z Putinovim obrazom in njegovim komentarjem o njej, “Prelepa.” “Imam NAJBOLJŠE prijatelje ,” je rekla. V CNBC-ju pravijo, da se redno »pogovarja s svetovnimi voditelji, mednarodnimi direktorji in filantropi«.

Zadeva pa, sodeč po odzivih na Twitterju,  ni ostala neopazna niti pri nas.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)