(VIDEO) Na domu Zorana Stevanovića in na sedežu njegove stranke hišne preiskave – Na uradni Facebook strani stranke Resni-a udarili po Janši – “Se še spomniš, kakšen je občutek, ko kot politični zapornik doživiš podporo svojih podpornikov?,” so vprašali Janšo in mu obljubili proteste pred PP Moste “v kolikor ne pospeši zaslišanja in izpustev Zorana” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Na domu Zorana Stevanovića in na sedežu njegove stranke hišne preiskave – Na uradni Facebook strani stranke Resni-a udarili po Janši – “Se še spomniš, kakšen je občutek, ko kot politični zapornik doživiš podporo svojih podpornikov?,” so vprašali Janšo in mu obljubili proteste pred PP Moste “v kolikor ne pospeši zaslišanja in izpustev Zorana”

(VIDEO) Na domu Zorana Stevanovića in na sedežu njegove stranke hišne preiskave – Na uradni Facebook strani stranke Resni-a udarili po Janši – “Se še spomniš, kakšen je občutek, ko kot politični zapornik doživiš podporo svojih podpornikov?,” so vprašali Janšo in mu obljubili proteste pred PP Moste “v kolikor ne pospeši zaslišanja in izpustev Zorana”

Preiskovalci so preiskali dom, pisarno, avtomobil Zorana Stevanovića, sicer v njegovih prisotnostih, zraven pa je bila tudi žena in odvetnik.
Po poročanju nekaterih medijev naj bi preiskavo vodi NPU, ki sicer obravnava najhujše oblike kriminalnih dejanj. Poleg  primera Stevanovića nj bi tudi primer reparja   Zlatka prevzel NPU.

David Gradišek, odvetnik Zorana Stevanovića, je za medije potrdil, da so preiskave potekale ob prisotnosti Zorana Stevanovića, ki je še vedno v pridržanju do večera. Kdaj bo stopil pred preiskovalnega sodnika, še ni znano. Kriminalisti naj bi iskali dokaze v zvezi z očitanim kaznivim dejanjem po 302. členu 2. odstavka kazenskega zakonika oziroma hujskanja k upiranju, je še pojasnil njegov odvetnik.

Medtem ko je potekala hišna preiskava pri Zoranu Stevanoviću,  so na spletni strani stranke Resni.ca objavili daljši zapis v  katerem so  Janšo spomnili na video v katerem  je decembra 2009 “vabil na trge in ulice,” a takrat to več kot očitno ni predstavljalo “Hujskanje k upiranju”, so med drugim zapisali   na Facebooku. v zapisu, ki ga objavljamo spodaj.

 

Janez Janša.

Človek, ki ne zna komunicirati, ampak zbada z žaljivkami. Preko Twiterja. Kot predsednik vlade.

Človek, ki ne upa stopiti pred lasten narod. Edino, kar upa, je poslati mail Zoranu. In ga seveda ne pozabi objaviti na Twitter. Kot predsednik vlade.

Človek, ki je kot minister za obrambo Demosove vlade prejel 250.000 dolarjev podkupnine za vsako ladjo orožja, ki je leta 1991 priplula v Luko Koper (pričevanje: Marin Tomulić, francosko-hrvaški posrednik z orožjem).

Človek, ki hvali varovanje s strani policistov, medtem ko je 19-letni fant ležal na travmatološkem oddelku, njegova mama pa ga ni mogla obiskati, saj je to “dobra šola za vnaprej”. Kot predsednik vlade.

Človek, ki zaradi lastnega maščevanja, sovraštva in zamer iz preteklosti, noče da se izvedejo predčasne volitve. Ali pa mogoče ne upa? Seveda kot predsednik vlade.

Človek, ki je odobril nakup 500 kosov zaščitne maske iz papirnate brisače in dveh gumic. V skupni vrednosti 380 tisoč evrov. Da o nakupu hitrih testov ne govorimo … Ker se mu kot predsedniku vlade gre za naše zdravje.

Pa da ne naštevamo v nedogled …

Ti, Janezek, ti NISI naš predsednik vlade!

Se še spomniš, kakšen je občutek, ko kot politični zapornik doživiš podporo svojih podpornikov?

No, potem ti OBLJUBLJAMO, v kolikor ne pospešiš zaslišanja in izpust Zorana, bo tudi on doživel podporo pred PP Ljubljana Moste. A z razliko od tebe, jo bo on slišal skozi vse zidove, ki jih boste postavili med nas!

Tik tak, tik tak …

COMMENTS

Wordpress (0)