(VIDEO) Major Troha in njegovi OPS se “umikajo” izpred RTV-ja – Kdo je navadni in kdo vrhunski provokator? – TOPNEWS.si

(VIDEO) Major Troha in njegovi OPS se “umikajo” izpred RTV-ja – Kdo je navadni in kdo vrhunski provokator?

(VIDEO) Major Troha in njegovi OPS se “umikajo” izpred RTV-ja – Kdo je navadni in kdo vrhunski provokator?

Čeprav ne gre za vojno v Afganistanu in umik Američanov pa je vest o tem, da se Major Troha in njegovi umikajo izpred RTV-ja , kjer so več mesecev (od 14. maja letos) kempirali in parali živce zaposlenim in gostom v različnih oddajah, razveselila RTV-jevce.  Pod nadstreškom RTV ja so imeli celo spalne vreče in dobesedno 24. ur sicer neuspešno oblegali “TV Bastiljo”.

https://twitter.com/janponiz/status/1433412529343062016

Čeprav je OPS-u in majorju Trohi uspelo spravljati ob živce novinarje, zaposlene in in goste pa se je našel junak, ki je spravil v kot tudi Majorja Troho in njegove. V polemiki ali virus Covid obstaja ali ne obstaja sta se namreč soočila  Igor Bračič (Slon&Sadež), ki  se je zaradi provokacije ustavil pri njih in si vzel pol ure časa za njih.

Igor Bračič jim je ponudil celo stavo za 1000 evrov, če mu dokažejo, da virus ne obstaja kot trdijo. Njihov “argument”, da imajo odločbo o tem, da virus ne obstaja, ki jo je “napisal” doktor Igor Švab. Igor Švab je sicer zapisal  zapisal: Ne vem, kateri dokument kažete, ampak jaz zanesljivo nisem trdil, da virusa ni. Gre za nedopustno manipulacijo z mojim imenom in položajem medicinskega strokovnjaka.

Danes se se pred RTV -jem sicer napovedana velika “žurka”, ki naj bi se ji pridružilo tudi Facebook skupina Maske dol Anice Bidar, ki je na Facebooku  prav tako napovedala, da se umika in da se ne bo več javno nastopala.

COMMENTS

Wordpress (0)