“Bodo v Sloveniji res potrebne žrtve preden se onemogoči to skrajno škodljivo opozicijo…”- Kdo pravi to, lepotica iz Švedske – Domoljubna najstnica napisala pesem v podporo vladi  – TOPNEWS.si

“Bodo v Sloveniji res potrebne žrtve preden se onemogoči to skrajno škodljivo opozicijo…”- Kdo pravi to, lepotica iz Švedske – Domoljubna najstnica napisala pesem v podporo vladi 

“Bodo v Sloveniji res potrebne žrtve preden se onemogoči to skrajno škodljivo opozicijo…”- Kdo pravi to, lepotica iz Švedske – Domoljubna najstnica napisala pesem v podporo vladi 

Vse bolj sovražno izražanje na družbenih omrežjih, predvsem na Twitterju nevarno prerašča v pozive k fizični likvidaciji političnih nasprotnikov. Tako je ena od zagovornic sedanje vlade na Twitterju zapisala: “G. Janša, kar se dogaja v Sloveniji, postaja zelo nevarno. Bodo res potrebne žrtve, preden se onemogoči to skrajno škodljivo opozicijo, ki se poslužuje celo uvoženih konfliktov tujcev z napadi na vas in na vlado!”

“Zaprli smo šole, mesta, vrtce. To je zmotilo te stare levičarske prdce. Podmladek njihov se množi, na kolesih v Ljubljani na ves glas kriči,” je v svoji domoljubni himni zapisala najstnica Melanija Rep. Iskrene čestitke Melanija za tako zgoščeno, preprosto, iskreno in barvito predstavitev težke družbeno-politične situacije na Slovenskem, v kateri se mnogi trudijo, drugi pa nagajajo, ker trepetajo za privilegije.

“Zaprli smo šole, mesta, vrtce. To je zmotilo te stare levičarske prdce. Podmladek njihov se množi, na kolesih v Ljubljani na ves glas kriči,” je  “himni” sedanji vladi in koaliciji zapisala najstnica Melanija Rep.

“Sem Melanija Rep. Junija bom dopolnila 15 let. V pesmi, namenjeni Slovenskemu narodu, sem poskusila izraziti svoje mnenje o trenutnem stanju politike v Sloveniji,” je o sebi zapisala mlada patriotka, ki je skozi stihe izlila svoja domovinska čustva najstnica, ki z vsem srcem podpira vlado.
Na Twitterju se je pojavila parodija na omenjeno pesem, ki jo je zapisala njena “mlajša sestrica”.

Melanija Rep v pesmi na svoj način opisuje aktualne družbeno-politične razmere v Sloveniji. Očitno so ženske, vsaj sodeč po zapisih na družbenih omrežjih, bolj angažirane in borbene, kot njihovi sovrstniki.

“Z rdečo zvezdo se v parlament postavijo! A rečejo “demokracijo branimo”. Moj pa mlad možgan vse to procesira, vlade ne ovira. Saj vem, da ko nekoč Slovencev rod bo daleč proč, migranti mi ne bodo v pomoč.”

COMMENTS

Wordpress (0)