(V ŽIVO) Protivladni protestniki “zagnali” javni promet – Okrog državnega zbora bo namreč krožil posebni avtobus, ki naj bi ga simbolično “upravljal Janez Janša s sopotniki poslanci SMC in DESUS-a” – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Protivladni protestniki “zagnali” javni promet – Okrog državnega zbora bo namreč krožil posebni avtobus, ki naj bi ga simbolično “upravljal Janez Janša s sopotniki poslanci SMC in DESUS-a”

(V ŽIVO) Protivladni protestniki “zagnali” javni promet – Okrog državnega zbora bo namreč krožil posebni avtobus, ki naj bi ga simbolično “upravljal Janez Janša s sopotniki poslanci SMC in DESUS-a”

V sporočilu za javnost protestne ljudske skupščine na tokratne protivladne proteste vabijo kar s fotografijo predsednika vlade Janeza Janše, s pripisom: “Janez organizator protestov”.
Poleg tega so fotografiji priložili še video, na katerem protestnike nagovarja sam premier. Seveda gre za prirejen posnetek, kjer je Janezu Janši glas posodil eden od njegovih imitatorjev.

Protestnice in protestniki naj bi, kot so zapisali v sporočilu za javnost, ki ga objavljamo spodaj, nocoj “tudi simbolično ponovno zagnali javni promet. Okrog državnega zbora se bo namreč peljal posebni avtobus, ki pod vodstvom Janeza Janše svoje potnike, poslance SMC in DESUS, pelje direktno v politični prepad, državo pa v popolni kolaps.

Vendar še ni prepozno. Pozivamo poslance, da nemudoma izstopijo iz tega pobezljanega avtobusa z neuravnovešenim šoferjem in pokažejo vsaj kanček etike, morale, odgovornosti do volivcev, ki naj bi jih zastopali”.

Sporočilo protestne ljudske skupščine:

Danes ob 19:00 se bodo ulice Ljubljane in drugih mest ponovno napolnile z avtomobili, s hupanjem in ostalimi izrazi ogorčenja in nezadovoljstva prebivalk in prebivalcev Slovenije!

Glede na kritičnost situacije, kljub represivnim ukrepom in zastraševanju z visokimi kaznimi, pričakujemo še večjo udeležbo kot pretekli teden. Končno pa se je na socialnih omrežjih razkril celo glavni organizator protestov:

 

Protestnice in protestniki bodo danes tudi simbolično ponovno zagnali javni promet. Okrog Državnega zbora se bo namreč peljal posebni avtobus, ki pod vodstvom Janeza Janše svoje potnike, poslance SMC in DESUS pelje direktno v politični prepad, državo pa v popolni kolaps.

Vendar še ni prepozno. Pozivamo poslance, da nemudoma izstopijo iz tega pobezljanega avtobusa z neuravnovešenim šoferjem in pokažejo vsaj kanček etike, morale, odgovornosti do volivcev, ki naj bi jih zastopali.

Franc Jurša, Branko Simonovič, Jurij Lep, Ivan Hršak, Robert Polnar, Janja Sluga, Monika Gregorčič, Gregor Perič, Branislav Rajić, Mateja Udovč, Dušan Verbič, Igor Zorčič in Mojca Žnidarič očitno mislijo, da se lahko potuhnejo v svojih poslanskih klopeh in da bomo pozabili na njihove prelomljene obljube in izdajo volivcev.

Trinajst posameznikov, ki naj bi predstavljali voljo ljudstva, s svojim neetičnim in ignorantskim postavljanjem lastnih plač in ugodnosti pred dobrobit ljudstva, pelje to državo v prepad. Ne bomo pozabili na njih, dalj časa ko vztrajajo, večja je njihova krivda in njihova odgovornost.

Janez Janša je očitno povsem neprimeren za mandatarja slovenske vlade, vendar pa je še večja krivda za trenutno situacijo na ramenih tistih, ki s svojim nedelovanjem in tiho podporo omogočajo njegovo strahovlado!

Kot vedno v zgodovini, zdrs v totalitarizem in kratenje osnovnih človeških svoboščin in demokratičnih pravic omogoča predvsem molk in neukrepanje tistih, ki jim je lastna korist bolj pomembna od človekovih pravic, svobode medijev, strokovnega kadrovanja, vladavine prava in celo od človeških življenj.

Zato še enkrat: Franc Jurša, Branko Simonovič, Jurij Lep, Ivan Hršak, Robert Polnar, Janja Sluga, Monika Gregorčič, Gregor Perič, Branislav Rajić, Mateja Udovč, Dušan Verbič, Igor Zorčič in Mojca Žnidarič, ne morete se skriti. Za svoja dejanja in ne-dejanja v največji zdravstveni in politični krizi v naši zgodovini boste prej ali slej morali položiti račune!

Upor se nadaljuje in se bo nadaljeval vsak petek, do padca nesposobne, kriminalne in diktatorske strahovlade!

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)