Dolgo se je govorilo o konfliktu med Melanijo in Ivanko, zdaj pa je prva dama s svojim izrazom obraza pokazala, kaj v resnici misli o Trumpovi hčerki – TOPNEWS.si

Dolgo se je govorilo o konfliktu med Melanijo in Ivanko, zdaj pa je prva dama s svojim izrazom obraza pokazala, kaj v resnici misli o Trumpovi hčerki

Dolgo se je govorilo o konfliktu med Melanijo in Ivanko, zdaj pa je prva dama s svojim izrazom obraza pokazala, kaj v resnici misli o Trumpovi hčerki

Ameriška prva dama Melania Trump je v četrtek izmenjala ledeni pozdrav z Ivanko Trump na odru republikanske nacionalne konvencije, le nekaj ur po tem, ko so bile podrobnosti o njihovem napetem razmerju objavljene v odlomku iz nove knjige.

Potem ko je Ivanka zaključila svoj govor in napovedala nagovor svojega očeta, predsednika Donalda Trumpa, se je umaknila v vrsto na odru, kjer so stali družinski člani in si mimogrede izmenjala kratek pogled z Melanijo.

Melanio je kamera ujela, kako se nasmiha “prvi hčerki”, toda naslednji trenutek, ko je Ivanka šla mimo nje, je nenavadno zavrtela z očmi in naredila osupel izraz obraza.

Pred začetkom republikanske nacionalne konvencije tega dne je bil objavljen odlomek iz knjige nekdanje Melanijine najboljše prijateljice Stephanie Winston Wolkoff, ki je razkrila, da je prva dama izvedla operacijo ‘blokiraj Ivanko’, z namenom Trumpovi hčerki preprečiti, da bi se pojavila na fotografijah z inavguracije. Melania Trump je na republikanski državni konvenciji v torek zvečer spregovorila v senci neverjetne novice, da se je pojavil video, v katerem Melania daje omalovažujoče komentarje o polnoletnih otrocih svojega moža in celo o samem Donaldu Trumpu, je zapisal Guardian. Novinar Jashar Ali je v ponedeljek izjavil, da je iz neimenovanih virov izvedel, da je Stephanie Winston Volkoff, bivša prijateljica in svetovalka Melanie, “tajno snemala pogovore s prvo damo” in jih namerava objaviti v svoji knjigi. Domnevne grde besede prve dame vključujejo “ostre komentarje o Ivanki Trump, predsednikovi starejši hčerki in višji svetovalki”, je zapisal novinar Ali. Knjiga “Melania & Me” (“Melania in jaz”) no izšla 1. septembra.

Melanija z nekdanjo prijateljico Stephanie Winston Wolkoff

Melania naj bi na inavguraciji potrdila sedežni red, po katerem naj bi Ivanka ostala izven dosega kamere.

O domnevnem konfliktu med Melanijo in Ivanko se govori že mesece, odkar je izšla knjiga novinarke Mary Jordan z naslovom “Umetnost njenega dela: Nepričakovana zgodba Melanije Trump”. Po besedah Jordanove sta prva dama in prva hči v nenehnem boju za oblast in vpliv nad predsednikom kot tudi za vpliv znotraj Bele hiše.

V prizadevanju za oblast v prvih dneh predsedovanja svojega očeta je Ivanka Trump poskušala pisarno prve dame v Beli hiši preimenovati v “Pisarno Prve družine”, a je Melania Trump ta poskus ostro zatrla, je zapisala Jordanova. Zapisala je tudi, da sta Melania in Ivanka že od začetka imeli napete odnose, prvo damo pa naj bi najbolj motila pretirana ambicija predsednikove hčere iz prvega zakona v Beli hiši .Ivanka je iskala svojo priložnost v času, ko se je Melania obotavljala, da bi se preselila v Belo hišo. Prva dama naj bi oklevala z vselitvijo, ker naj bi malemu Baronu poskušala zagotoviti boljše priložnosti.

https://twitter.com/lindyli/status/1271880872388673537

Želela naj bi pisni dokaz o finančnih možnostih in dedovanju, povezanem s sinom Barona, to pa je, da je v primerjavi z ostalimi tremi otroki materialno bolje obravnavan, navaja Mary Jordan. Ker se Melania ni takoj preselila v Belo hišo, naj bi Ivanka kot najstarejša hči predsednika želela izkoristiti priložnost za svoj večji vpliv. Prevzeti naj bi hotela pisarniški prostor, ki je tradicionalno rezerviran za prvo damo.

Ko Melanije ni bilo, naj bi Ivanka uporabljala tudi zasebno gledališče s plišasto rdečimi sedeži in uživala v drugih čarih Bele hiše. Nekateri so povedali, da je z zasebnim bivališčem ravnala tako, kot da je to njen lastni dom. Melaniji to ni bilo všeč. Ko sta se z Baronom končno vselila, je postavila trdne meje, piše Jordanova. Ivanka je ostala v zahodnem krilu Bele hiše, kjer ima naziv svetovalke v administraciji in deluje na področju podjetniških pobud. Jordanova je še zapisala, da Melania Ivanko imenuje “princesa”, Ivanka pa Melanijo “portret”, ker meni, da Melanija govori “toliko kot slika na steni”.

Avtorica knjige je med drugim razkrila tudi, da je Melania nekoč pred svojimi prijatelji “branila” velikost genitalij svojega moža Donalda Trumpa, pri čemer je navedla, da je “pravi moški”, je poročal “Daily Mail”. Prijatelji takratne prve dame so se šalili, da mora Trump imeti “majhen spolni organ”, saj ima majhne roke, na kar se je Melania namrščila in jim dejala, da je njen soprog “pravi moški”.

COMMENTS

Wordpress (0)