Trump spet šokiral: Volilnih rezultatov morda nikoli ne bomo izvedeli, predsednica ZDA bi lahko bila “nora Nancy” – TOPNEWS.si

Trump spet šokiral: Volilnih rezultatov morda nikoli ne bomo izvedeli, predsednica ZDA bi lahko bila “nora Nancy”

Trump spet šokiral: Volilnih rezultatov morda nikoli ne bomo izvedeli, predsednica ZDA bi lahko bila “nora Nancy”

Potem ko je Joe Biden prejel nominacijo Demokratske stranke za ameriškega predsedniškega kandidata, je Donald Trump dejal, da rezultatov volitev v novembru morda nikoli ne bomo izvedeli in da bi lahko namesto njega bila predsednica ZDA “nora Nancy Pelosi”.

Joe Biden v številnih anketah prednjači pred Donaldom Trumpom, sedanji predsednik pa med protesti pandemije in BLM vse bolj izgublja zaupanje Američanov.

Trump je imel govor pred republikansko nacionalno konvencijo, ki bo prihodnji teden, v katerem je dejal, da morda ne bomo nikoli imeli priložnosti izvedeti volilnih rezultatov.

“Po mojem mnenju rezultata volitev ne bo tedne, mesece, morda let in morda nikoli ne bo rezultatov. Slišali ste tudi za teorijo, da če do konca leta ne bo rezultatov, lahko nora Nancy Pelosi postane predsednica,” je dejal Trump.

Američani se premikajo v smeri glasovanja po pošti, kar povečuje možnost, da volilni rezultati ne bodo znani takoj, vendar to ne pomeni, da bodo ponarejeni, kot trdi Trump, ali da ne bodo nikoli znani.

Nekateri svetovni mediji pišejo, da Trump poskuša spodkopati verodostojnost rezultatov, ker obstaja možnost, da bi lahko na volitvah izgubil.

COMMENTS

Wordpress (0)