(VIDEO) Nov, že deveti protestni shod v Ljubljani – Po neuradnih informacijah naj bi na protestne shode v Ljubljano prihajale “vsaj tri ekstremne skupine iz tujine” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Nov, že deveti protestni shod v Ljubljani – Po neuradnih informacijah naj bi na protestne shode v Ljubljano prihajale “vsaj tri ekstremne skupine iz tujine”

(VIDEO) Nov, že deveti protestni shod v Ljubljani – Po neuradnih informacijah naj bi na protestne shode v Ljubljano prihajale “vsaj tri ekstremne skupine iz tujine”

Po sredinem protestu z alternativno anti proslavo se tudi deveti teden nadaljujejo petkovi protestni shodi. Še vedno pa se vrstijo različni odzivi na sredino dogajanje. Protestniki izpostavljajo predvsem dejstvo, da je bila Ljubljana po nepotrebnem popolnoma zagrajena. Zagovorniki vlade in koalicije Janeza Janše izpostavljajo, da bi sicer v nasprotnem protestniki motili državno proslavo. Predvsem pa se zgražajo nad zmerljivkami, ki so jih morali poslušati slovenski gardisti.

https://twitter.com/Matino667/status/1276219120082714627

Medtem pa zagovorniki protestov predvsem na družbenih posnetkih kažejo s prstom na rumene jopiče, ki so motili alternativno proslavo in kažejo video, na katerem naj bi eden od njih pozdravil z nacističnim pozdravom – dvignjeno roko.

Sicer pa naj bi se po nekaterih obveščevalnih podatkih protestov udeleževale tudi nekatere ekstremne skupine iz tujine, kjer naj bi svoj prihod v Ljubljano napovedala poljska skrajna Levica, imenovana Antifa, ki naj bi prišla na pomoč protestnikom. Poostreni ukrepi v sredo naj bi bili tudi posledica teh obveščevalnih informacij, da naj bi se na prihod v Slovenijo pripravljale vsaj tri ekstremne skupine iz tujine.

COMMENTS

Wordpress (0)