Latino milnica na nemški način: Gerhard Schroeder mora zaradi ljubezni na sodišče! Preganja ga bivši mož njegove pete soproge zaradi duševnih bolečin, za kar zahteva 75.000 evrov! – TOPNEWS.si

Latino milnica na nemški način: Gerhard Schroeder mora zaradi ljubezni na sodišče! Preganja ga bivši mož njegove pete soproge zaradi duševnih bolečin, za kar zahteva 75.000 evrov!

Latino milnica na nemški način: Gerhard Schroeder mora zaradi ljubezni na sodišče! Preganja ga bivši mož njegove pete soproge zaradi duševnih bolečin, za kar zahteva 75.000 evrov!

BERLIN – Nekdanjega nemškega kanclerja Gerharda Schroederja toži bivši mož njegove sedanje, že pete, soproge zaradi prešuštva.

Schroeder je v svojo pisarno v Hannovru prejel tožbo iz Seula, ki jo je vložil bivši mož kanclerjeve pete soproge, v kateri zahteva odškodnino za utrpele duševne bolečine, saj naj bi ga prešuštništvo njegove tedanje soproge s Shroederjem zelo prizadelo.

Schroederja krivi, da mu je uničil zakon.

Schroeder in njegova trenutna žena So-Jeon Schroeder-Kim sta se spoznala med potovanjem leta 2015 po Južni Koreji. Odprto vprašanje ostaja, ali sta bila Schroeder in Kim takrat ločena, ali pa sta bila v zakonskih zvezah, ki nista funkcionirali.

Schröderjeva četrta žena Doris Schroeder-Kepf je pred tem dejala, da se je z nekdanjim nemškim kanclerjem razšla šele spomladi 2016, ko se je njen soprog že več mesecev družil s Kimovo. Zakon so razvezali po dveh letih, nato pa sta se Gerhard Schroeder in Kim poročila.

Schroeder-Kimova je že prej javno povedala, da je bil njen zakon z Južnokorejcem pred iztekom, ko je srečala nekdanjega predsednika nemške vlade. Njen bivši soprog pa trdi, da je sprejel razvezo zakonske zveze samo zato, ker je Kim trdila, da bo zaključila razmerje s Schroederjem. Dobil je skrbništvo nad skupnim otrokom in vsem premoženje, ki izhaja iz zakonske zveze.

Zdaj toži Schroederja za 100 milijonov wonov, torej približno 75.000 evrov, zaradi “duševnih bolečin”.

COMMENTS

Wordpress (0)