Oči vsega sveta uprte v Iran, medtem ko se Trump na prošnjo Melanie ukvarja z znanim ameriškim reperjem – TOPNEWS.si

Oči vsega sveta uprte v Iran, medtem ko se Trump na prošnjo Melanie ukvarja z znanim ameriškim reperjem

Oči vsega sveta uprte v Iran, medtem ko se Trump na prošnjo Melanie ukvarja z znanim ameriškim reperjem

Medtem ko so oči vsega sveta uprte v Iran in tamkajšnje naraščajoče napetosti, se ameriški predsednik Donald Tramp intenzivno ukvarja z repertoarjem ASAP Rockyja, ki so ga zaprli na Švedskem.

“Pravkar sem imel zelo dober telefonski pogovor s švedskim predsednikom vlade Stefanom Löfvenom, ki mi je obljubil, da bodo pošteno obravnavali ameriškega državljana ASAP Rockyja. Prav tako sem ga prepričal, da ASAP ne bo pobegnil, in osebno sem zagovarjal njegovo reševanje ali alternativo. … Naše ekipe se bodo še naprej pogovarjale in dogovorili smo se, da bomo ponovno govorili v naslednjih 48 urah!”, je sporočil Trump na Twitterju.

Kot je pred tem poročala CNN, sta prva dama ZDA Melania Trump in slavni raper Kanye West prosila Trumpa, da se vključi v zadevo Rocky, ki jo je ameriški predsednik kasneje razkril na Twitterju.

V trenutku, ko so iz Perzijskega zaliva prihajale novice, da je iranska revolucionarna garda zasegla britanski tanker, je Trump na Twitterju zapisal: “Ravnokar sem govoril s Kanye Westom o priprtju njegovega prijatelja ASAP Rockyja. Poklical bom zelo nadarjenega predsednika švedske vlade, da vidimo, kaj lahko storimo, da bi pomagali ASAP Rockyju. Veliko ljudi bi si želelo, da bi se to hitro rešilo,” je zapisal Trump.

Afroameričan Kanye West je ena redkih znanih osebnosti, ki podpirajo Donalda Trumpa.

Rockyja so na Švedskem aretirali v začetku julija letos zaradi incidenta, ki se je zgodil po koncertu v Stockholmu 30. junija. Reper in njegovo spremstvo naj bi domnevno pretepli, zbrcali in porezali eno osebo z zlomljenimi steklenicami.

Sodniki so ocenili, da bi lahko ASAP Rocky pobegnil iz Švedske, zato so mu izrekli ukrep pripora za čas trajanja preiskave.

COMMENTS

Wordpress (0)