Še en udarec za Heinz-Christiana Stracheja: Zapustila ga je soproga Philippa z otrokom in se preselila k staršem – TOPNEWS.si

Še en udarec za Heinz-Christiana Stracheja: Zapustila ga je soproga Philippa z otrokom in se preselila k staršem

Še en udarec za Heinz-Christiana Stracheja: Zapustila ga je soproga Philippa z otrokom in se preselila k staršem

Heinz-Christian Strache je zaključil svojo politično kariero po objavi škandaloznega video posnetka dogovarjanja z domnevno nečakinjo ruskega oligarha glede finančne podpore stranki v zameno za dodelitev državnih poslov v vili na Ibizi leta 2017. Zdaj doživlja tudi tudi izredno stanje v zasebnem življenju. Po besedah najbližjih prijateljev se je njegova soproga Philippa z enoletnim sinom Hendrikom v ponedeljek preselila k svojim staršem.

“Moram in zdaj želim biti močna za svojega sina. Daje mi ogromno energije,” je povedala 31-letnica v svojem prvem odzivu. Njen mož je storil napako: “Mora se soočiti in živeti z grenkimi posledicami.” Njena narava ji narekuje, da se mora usmeriti v prihodnost in se osredotočiti na svojega malčka in svojo zavezanost zaščiti živali.

1. januarja se je zakoncema Strache rodil sin Hendrik

“Phibi”, kot jo kličejo njeni prijatelji, je prišla v parlamentarni klub stranke SPÖ, ko ji je bilo 18 let. Bila je bila tudi tiskovna predstavnica Franka Stronacha, moderatorka in televizijska voditeljica. Leta 2014 je na rojstnodnevni zabavi spoznala Strachea, leta 2016 pa sta se poročila. Sin Hendrik se je rodil 1. januarja 2019. Strache ima tudi dva otroka iz prvega zakona.

Po poročanju avstrijskega tiska se nad Heinz-Christianom Strachejem še naprej zgrinjajo temni oblaki, saj stoji pred ruševinami svojega življenja. Čaka ga še kriminalistična preiskava. Glede na govorice, ki krožijo, v javnost prihaja še en začinjen video posnetek – vendar tokrat ne s “pametno Rusinjo”.

COMMENTS

Wordpress (0)