Zeleni genij ta mesec piše o sončni energiji – TOPNEWS.si

Zeleni genij ta mesec piše o sončni energiji

Zeleni genij ta mesec piše o sončni energiji

V aprilu boste lahko skozi vsebine odkrivali vse o sončni energiji, razjasnili boste lahko številne dileme o sončnih elektrarnah ter dobili uporabne nasvete, kako z malimi koraki lahko veliko prispevate k bolj zeleni prihodnosti.

V članku »Kaj pomeni samooskrba s sončno energijo v praksi?«odkrijte, kaj je samooskrba z električno energijo pridobljeno iz sonca, zakaj se odločiti za celovito storitev GEN-I Sonce »vse na ključ« in da se investicija v lastno sončno elektrarno finančno izplača, saj bodo stroški za elektriko nižji tudi do 75 %. Ker je sončna elektrarna dolgoročna naložba, je pomembno, da izberete zaupanja vrednega ponudnika, ki bo postavil sončno elektrarno na streho za vas brez stresa in z minimalnimi posegi v objekt in okolico, ter vam nudil storitve tudi po izgradnji: zavarovanje, vzdrževanje, nadzor in dolgoročne garancije. Z lastno sončno elektrarno si boste zagotovili neodvisnost, kar pomeni, da se boste zavarovali pred nihanjem cen dobave električne energije, hkrati pa prispevali k ohranjanju okolja.

Več v članku na zelenigenij.si.

Vabljeni še naprej k branju člankov na portalu zelenigenij.si, zadnji teden v aprilu pa ne pozabite sodelovati v nagradnem kvizu, kjer bo Zelenko preverjal vaše znanje o razpisanih tematikah glede sončne energije, GEN-I pa bo nagradil 9 srečnih izžrebancev z boni za znižanje računa za elektriko in plin:

5 x bon za 50 €
3 x bon za 100 €
1 x bon za 200 €

Sodelovali boste lahko tudi v finalnem žrebanju, kjer bo GEN-I podaril tudi bon v vrednosti 5.000 €, ki ga bo nagrajenec lahko vnovčil pri nakupu sončne elektrarne GEN-I Sonce.

COMMENTS

Wordpress (0)