(VIDEO) Popovič v stilu Terminatorja: “Pripravljen sem ponovno prevzeti občino Koper” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Popovič v stilu Terminatorja: “Pripravljen sem ponovno prevzeti občino Koper”

Popovič preko Facbooka pozval ljudi na spremembo oblasti v Kopru

(VIDEO) Popovič v stilu Terminatorja: “Pripravljen sem ponovno prevzeti občino Koper”

Popovič pravi, da je “na razpolago, da prevzame občino, če se bomo odločili skupaj. Ne rečem sedaj, čez pet minut ali pa čez dve uri, ampak sedaj, se pravi tekom tega mandata ali pa čimprej sem pripravljen še vedno prevzeti občino. Drugače sem pa pripravljen pomagati”, se je v videonagovoru na Facebooku dal na razpolago Koprčanom Boris Popovič. Popović se je pripravljen vrniti na položaj župana v tem mandatu, če se bo za to ponovila priložnost. V primeru, da bo mandat Bržana trajal štiri leta, pa sam pravi, da čez štiri leta ne bo kandidiral, je pa pripravljen podpreti katerega od kandidatk oziroma kandidatov, ki bi bili pripravljeni nadaljevali njegovo delo.

Kampanjo za vrnitev je Popovič začel preko Facebooka z nagovorom: “Lep pozdrav vsem. No, že nekaj časa se nismo videli in slišali, ampak seveda z določenim namenom. 100 dni nove oblasti v Kopru je mimo, prav je, da potegnemo črto pod tem.” Tako je Boris Popovič, nekdanji župan v Kopru, preko Facebooka nagovoril Koprčane in jih povabil, da konec prejšnjega tedna skupaj z njim pokomentirajo dogajanje v Kopru.

Z Borisom iskreno – Live, petek, ob 19uri.

Objavil/a Boris Popovič dne Četrtek, 04. april 2019

V drugem videu z naslovom “Koper bo ostal brez evropskega denarja in brez stolpa zaradi Mišiča” in Bržana, pa Popovič komentira sejo občinskega sveta v zvezi z izgradnjo dvigala na Markovec, ki ga je projektiralo veliko ime italijanske arhitekture, arhitekt Massimiliano Fuksas, katerega sodelavec naj bi bil te dni v Kopru in naj bi se pogovarjal z nadžupanom, pri čemer je imel Popovič verjetno v mislih Gašparja Gašparja Mišiča, ki mu je predstavil stališča nove oblasti do stolpa oziroma spremembe v smislu zmanjšanja in pocenitve projekta.

https://www.facebook.com/BorisPopovicPopo/videos/2079929875416942/

Potem pa v daljšem videu, ki je dolg več kot uro, je Popovič kritično komentiral poteze nove oblasti v Kopru.

Je zdaj boljše ali slabše?

Objavil/a Boris Popovič dne Petek, 05. april 2019

Hvala vsem, zaključuje Popovič in na koncu obračuna še z izdajalci, ki naj bi jih vzel Bržan, in ki “pojma nimajo, čeprav naj bi njemu pomagali in bo zdaj on razvijal občino z mojimi izdajalci. Z mojimi izdajalci nisem mogel jaz delati, kaj šele on. Tako, da naj jih kar ima. Vso srečo želim njemu in mojim izdajalcem. Tako, da upam, da se boste odločili čimprej, jaz sem na razpolago, če mislite, da je potrebno narediti spremembe. Jaz sem na razpolago, da prevzamem občino, če se bomo odločili skupaj. Ne rečem sedaj ali čez pet minut ali pa čez dve uri, ampak sedaj, se pravi tokom tega mandata, ali pa čimprej sem pripravljen še vedno prevzeti občino, drugače sem pa pripravljen pomagati”.

COMMENTS

Wordpress (0)