GEN-I ponovno najbolj zaupanja vredna blagovna znamka – TOPNEWS.si

GEN-I ponovno najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

GEN-I ponovno najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

GEN-I je letos ponovno izbran kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2019. Posebej ponosni so, da so vsa leta od 2014 proglašeni za zmagovalca med dobavitelji elektrike v Sloveniji, dvakrat pa so prejeli tudi priznanje na področju varovanja okolja.

Pomembna novost letošnje raziskave je, da zaupanja vrednih blagovnih znamk v razpisanih 33 kategorijah niso izbirali samo naročniki omenjene revije, ampak je bila raziskava razširjena na reprezentativni vzorec celotne populacije v Sloveniji. Slovenija je v eno največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand vključena že 13 let.

V Skupini GEN-I že deset let ponujajo zanesljivo oskrbo z električno energijo po najugodnejših cenah. Letošnji ponovni izbor za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko jim veliko pomeni, saj potrjuje, da so s transparentnim poslovanjem in skrbjo za odjemalce skozi desetletje zgradili zaupanje, ki je temelj za prihodnje sodelovanje. Zato se zahvaljujejo vsem za izkazano zaupanje!

COMMENTS

Wordpress (0)