V Celju prva JYSK trgovina z novim skandinavskim konceptom – TOPNEWS.si

V Celju prva JYSK trgovina z novim skandinavskim konceptom

V Celju prva JYSK trgovina z novim skandinavskim konceptom

Danska trgovska veriga JYSK je v Celju uradno predstavila nov koncept trgovine, urejene po skandinavskem modelu. S prenovo trgovin želi JYSK kupcem ponuditi še bolj prijazno in domačo izkušnjo pri nakupovanju pohištva in opreme za dom.

Poleg same predstavitve novega koncepta je JYSK organiziral tudi okroglo mizo o kakovosti življenja in kakovosti spanca, ki spadata med nepogrešljive elemente skandinavskega načina življenja, ter kakšne so razlike o pogledu na to v Sloveniji in na Danskem.

Pogovor ob okrogli mizi je vodila Bernarda Žarn, gostje pa so bili predsednik Društva slovensko danskega prijateljstva Mitja Gregorič, bloger Jure Marolt in dr. Leja Dolenc Grošelj, vodja centra za motnje spanja na Inštitutu za klinično nevrofiziologijo Nevrološke klinike na UKC Ljubljana, ki je o pomembnosti kakovostnega spanja izpostavila, da ne drži mit, da moramo vsi spati 8 ur dnevno, temveč da je količina odvisna od vsakega posameznika posebej. »Za kakovosten spanec pa je zelo pomembno, da znamo izbrati primerno ležišč. Če nas boli križ, je dobro spati na trdnejšem ležišču. Vsekakor je potrebno ležišče preizkusiti, preden ga kupimo,« svetuje dr. Dolenc Grošljeva.

COMMENTS

Wordpress (0)