GEN-I Zagreb prejel nagrado za najuspešnejše malo in srednje veliko podjetje na področju izvoza – TOPNEWS.si

GEN-I Zagreb prejel nagrado za najuspešnejše malo in srednje veliko podjetje na področju izvoza

GEN-I Zagreb prejel nagrado za najuspešnejše malo in srednje veliko podjetje na področju izvoza

Družba GEN-I Zagreb je v sklopu manifestacije Gospodarstvenik leta in projekta „Poslovni vzlet“ prejela nagrado za najuspešnejše malo in srednje veliko podjetje na področju izvoza. Družba GEN-I Zagreb je leto 2017 zaključila z 1,17 milijard kun prihodkov od izvoza, kar je 58 odstotkov več kot prejšnje leto. Poleg tega, od skupnih prihodkov, ki so v letu 2017 znašali 1,4 milijarde kun, predstavlja izvoz kar 83 odstotkov.Cilj projekta „Poslovni vzlet“, ki ga Poslovni dnevnik organizira od leta 2014, je predstaviti hrvaška mala in srednje velika podjetja, ki so v preteklih petih letih imela rast poslovnih prihodkov, števila zaposlenih in bonitetne ocene ter skozi celoletno kampanjo seznaniti javnost z uspešnimi, pozitivnimi podjetniškimi zgodbami na lokalnem, regionalnem in nacionalnem nivoju.

Nagrado je od Alenke Košiša Čičin-Šain, namestnice direktorja Sklada za varstvo okolja in energetske učinkovitosti prejel Samo Žolger, svetovalec predsednika uprave Skupine GEN-I

GEN-I je na hrvaškem trgu osredotočen na oskrbo malih in srednje velikih podjetij ter gospodinjstev na področju prodaje električne energije, medtem ko namerava Skupina GEN-I ostati najprodornejši in največji igralec na energetskih trgih jugovzhodne Evrope.

Cilj družbe je, da s cenovno ugodno ponudbo električne energije in zemeljskega plina, prilagojeno potrebam kupcev, hitro in učinkovito storitvijo, informiranjem kupcev glede možnosti zamenjave dobavitelja in širjenjem ponudbe, poveča delež poslovanja na hrvaškem trgu. Eden izmed primerov širitve ponudbe inovativnih storitev je možnost odkupa električne energije, proizvedene iz sončnih elektrarn, ki jo GEN-I od letošnjega leta nudi kupcem na hrvaškem trgu, s čimer potrjuje predanost celotne Skupine GEN-I zeleni energiji in zmanjšanju ogljičnega odtisa.

COMMENTS

Wordpress (0)