(VIDEO) Juncker v Bruslju metal dokumente, ženski stresal lase, blokiral kamero… Spet kriv išias? – TOPNEWS.si

(VIDEO) Juncker v Bruslju metal dokumente, ženski stresal lase, blokiral kamero… Spet kriv išias?

(VIDEO) Juncker v Bruslju metal dokumente, ženski stresal lase, blokiral kamero… Spet kriv išias?

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker (64) se je spet nenavadno vedel na vrhu v Bruslju. V dveh dneh je kar nekajkrat šokiral prisotne, še posebej pa novinarje.

Najprej je presenetil neko svetlolaso gospo, ki jo je pozdravil z velikim navdušenjem, se celo poigral z njenimi lasmi, nato pa srečanje zaključil s poljubom na obraz.

Nato pa je na vrhu postalo njegovo vedenje še bolj “noro”. Junker je namerno vrgel fascikel z dokumenti poleg govorniškega odra na tla, na katerem je stal skupaj s predsednikom Evropskega sveta Donaldom Tuskom in drugimi funkcionarji, kar je Tusk samo pospremil s pogledom in se naredil, kot da tega ni opazil.

https://twitter.com/SkyNews/status/1073986043316183040

Tudi spor s Thereso May ni ostal neopažen na družbenih mrežah.

“Sem profesionalni bralec z ustnic, Teresa May pove: ‘še je prezgodaj za Jägermeister bombe, Jean-Claude’. Nato pa Juncker odgovori: ‘fpshspghssfgppshshshs'”, se norčuje nek Tviteraš.

Novinarji se pogosto norčujejo na račun Junkerjeve nagnjenosti k dobri kapljici, ki je razlog za njegove napake in opotekanja na srečanjih, na kar je njegova služba za stike z javnostjo odgovorila, da se to dogaja zaradi išiasa in bolečin v hrbtenici.

Tukaj je nekaj komentarjev s Twitterja:

https://twitter.com/k3books/status/1073631754714521600

https://twitter.com/CaesarTook/status/1072964954767196166

COMMENTS

Wordpress (0)