(VIDEO) Ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu se je smejala cela dvorana Generalne skupščine Združenih narodov – TOPNEWS.si

(VIDEO) Ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu se je smejala cela dvorana Generalne skupščine Združenih narodov

(VIDEO) Ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu se je smejala cela dvorana Generalne skupščine Združenih narodov

Potem ko je ameriški predsednik Donald Trump stopil za govornico, pred polno dvorano Generalne skupščine Združenih narodov, je dvorano takoj zapustil turški predsednik Recep Tayyip Erdogan.

Recep Tayyip Erdogan

Kasneje je njegov tiskovni predstavnik medijem sporočil, da je turški predsednik zapustil dvorano zato, ker se je šel pripravljati za svoj govor.

Ameriški predsednik Donald Trump je svoj govor začel s samohvalo o tem, da je v manj kot letu dni dosegel več kot vsi njegovi ameriški predhodniki v enakem časovnem obdobju. Temu je sledil glasen smeh v dvorani.

“Nisem pričakoval takšne reakcije, ampak to je normalno,” je pripomnil vidno zmeden Trump in nadaljeval z govorom o gospodarski rasti, zmanjšanju brezposelnosti in drugih uspehih.

Donald Tramp je zamujal na svoj lastni nastop – moral bi govoriti kot drugi, takoj za predsednikom brazilskega parlamenta, vendar se je namesto njega pojavil za govornico predsednik Ekvadorja Lenin Moreno.

COMMENTS

Wordpress (0)