Zaušnica prve dame ZDA Melanie Trump soprogu Donaldu Trumpu: Prva dama ZDA javno povedala, kaj si misli o postopkih svojega soproga – TOPNEWS.si

Zaušnica prve dame ZDA Melanie Trump soprogu Donaldu Trumpu: Prva dama ZDA javno povedala, kaj si misli o postopkih svojega soproga

Zaušnica prve dame ZDA Melanie Trump soprogu Donaldu Trumpu: Prva dama ZDA javno povedala, kaj si misli o postopkih svojega soproga

Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump je podprla učence – aktiviste srednje šole Marjory Stoneman Douglas, ki zagovarjajo strožje zakone o nadzoru nad orožjem.

“Dotaknilo se me je, ko sem videla otroke po vsej državi, kako povzdigujejo svoje glasove, da bi spremenili stvari. Oni so naša prihodnost in si zaslužijo, da bi bil njihov glas slišan,” je v ponedeljek dejala Melanija v Beli hiši.

Njen govor je Daily Mail objavil v članku z naslovom “Melanija je dala javno zaušnico Trumpu in podprla učence, ki nasprotujejo orožju”.

Prva dama se je v svojem govoru v Modri sobi Bele hiše dotaknila tudi streljanja v srednji šoli na Floridi, ki se je zgodilo na Valentinovo.

“Preden začnem, se želim vrniti na grozljivo streljanje na Floridi. Misli in molitve naše države so namenjene vsem prizadetim v tem nerazumnem dejanju, saj si kot starš ne morem predstavljati žalosti in tragedije, ki jih povzročijo taki dogodki. Upam, da se vsi sprašujemo, kako lahko pomagamo! V tem letu sem se v vlogi prve dame naučila, da v tragedijah pogosto vidimo moč in upornost človeškega duha, “je dejala Melania.

melania trump

Nato je izrekla priznanje učencem.

“Kot prva dama želim zaščititi najbolj dragocene dele naše družbe, naše prihodnosti, otroke. Upam, da se mi boste pridružili v mojih prizadevanjih, prosim za vašo podporo. Moja pisarna se bo na številne od vas obrnila v prihodnosti med mojimi potovanji po državi, da bi se borili za dobro naših otrok, “je rekla.

Njen soprog, ameriški predsednik Donald Trump je imel po streljanju v Parklandu na Floridi nekaj idej, kako rešiti problem oboroženih napadov v šolah, ena zadnjih pa je oborožitev učiteljev. V soboto je na Tweeterju objavil zgodbo, povezano s teorijo zarote o srednji šoli Sandy Hooke, v kateri starše učencev obtožuje, da so po streljanju iz leta 2012 postali “krizni igralci”. Trump je tudi delil tvite radijskega voditelja Wayne-ja Dupree-ja, ki je med drugim Emmo González in Davida Hogga, učenca iz šole Marjory Stoneman Douglas, imenoval z bodočima levičarjema.

“Žal mi je, ker moram biti iskren v zvezi s tragedijo, ki so jo doživeli, vendar oba ta otroka se zdita kot prihodnika LGBTQXYZ gibanja,” je napisal Dupree.

Zaradi vsega tega so učenci prvi dami Amerike Melanii Trump poslali javni poziv, da poskrbi za to, da jih njen soprog Donald Trump preneha zlorabljati na internetu.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (5)
 • comment-avatar
  xtc 6 let

  In zakaj,nebi smela izreči mnenja?

 • comment-avatar
  5-RA 6 let

  Kakšna klofuta? Kje naj bi ta kofutajoč stavek bil?
  Nehajte že mastrubirat na Trumpa.

 • comment-avatar
  draghci 6 let

  Če ni videa je zame samo fake news

 • comment-avatar
  Jordi Collonia 6 let

  Deklina imam več med nogami kot v glavi, ker zaradi intiligence gjo bogat Trump sigurno ne bi poročil in jo zapeljal v zlate palače. Bolj bo tiho, bolj bodo vsi mislili, da je intiligentna. Že pri volilni kampanji je kopirala govor od svoje največje konkurentke ….. žalostno

 • comment-avatar
  Srečko Starič 6 let

  Melanija je velika carica vsi levakarji in nabijači ste pa ene fustrirane majhne podrepne nične muhe