Cerar o ustavni obtožbi: SDS želi vedno znova zavajati našo javnost! – TOPNEWS.si

Cerar o ustavni obtožbi: SDS želi vedno znova zavajati našo javnost!

Cerar o ustavni obtožbi: SDS želi vedno znova zavajati našo javnost!

Državni zbor bo na današnji izredni seji odločal, ali bo predsednika vlade Mira Cerarja obtožil pred ustavnim sodiščem. Predlog ustavne obtožbe, ki so ga zaradi očitkov o zlorabi položaja vložili poslanci SDS, najverjetneje ne bo prišel pred ustavno sodišče, saj bi zanj morala glasovati večina vseh poslancev.

Predsednik vlade Miro Cerar je na novinarsko vprašanje, kaj pričakuje od današnje izredne seje, odgovoril:

Predlog ustavne obtožbe, ki ga je zoper mene vložila stranka gospoda Janše SDS, je seveda povsem neutemeljen. Seveda se pripravljam na to, kako bom v Državnem zboru z argumenti to obtožbo zavrnil, kako bom pravzaprav pokazal, da sem se ravno v primeru, kjer mi očitajo nepravilnosti, boril za pravilno stvar, izkazal neko človečnost in ostal v okvirih prava tako Ustave kot zakona. In mislim, da je res škoda, da izgubljamo čas s takimi manipulacijami, s katerimi želi SDS vedno znova zavajati našo javnost in seveda prizadeti delo naše vlade. Tega ne bomo dopustili, obtožbo bomo zavrnili in seveda umirjeno delali naprej.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (2)
  • comment-avatar
    Miro Jereb 6 let

    Cmerar pravi NAŠO JAVNOST….sory federu jedan…javnost je slovenska…NE VAŠA. Poznam enga petelina ki bi v hipu rešil vse težave zato POJDIMO NA VOLITVE.

  • comment-avatar
    Soave 6 let

    Seveda, seveda !! Zavajate pa vi sami. In to Slovensko javnost, saj prav vse obrnete v prid ” vaše ” javnosti !! Ta je pa dobra, no ??