Učitelj, ki bi dal ustreliti nekdanja hrvaškega predsednika Stipeta Mesića in ministrico Vesno Pusić, odpuščen – TOPNEWS.si

Učitelj, ki bi dal ustreliti nekdanja hrvaškega predsednika Stipeta Mesića in ministrico Vesno Pusić, odpuščen

Učitelj, ki bi dal ustreliti nekdanja hrvaškega predsednika Stipeta Mesića in ministrico Vesno Pusić, odpuščen

Učitelj verouka na zagrebški osnovni šoli Matija Gubec, Krešimir Bagarić, je po potrditvi verodostojnosti posnetka, v katerem je pred učenci dejal, da bi bilo potrebno streljati nekdanjega hrvaškega predsednika Stipeta Mesića in nekdanjo zunanjo ministrico Vesno Pusič, dobil izredno odpoved.

“Obešanje, samomor s tremi naboji v hrbet in pokop v greznico”. Tako bi učitelj verouka obračunal z Mesićem in Pusićevo. “Za to bi bilo potrebno obesiti dva nekdanja predsednika in nekdanjo ministrico za zunanje zadeve, ampak takoj. Po kratkem postopku. Človek je odprl predsedniški sef in dal transkripte. Preklet naj bo do sedmega kolena, izdajalec. Umazani smrdljivi izdajalec. Da nikoli ne bil imel miru…”, tako Krešimir Bagarić o Mesiću.

Glede Vesne Pusić pa naslednje: “Imaš ministrico za zunanje zadeve Vesno Pusić, ki govori odprto po svetu. Tega ni nikjer. Poskušajte si zamisliti, da bi francoska ministrica naredila eno zadevo proti Republiki. Samo to je nemogoče. Lahko izbiraš, srčni infarkt, možganska kap, samomor z tremi naboji v hrbet, kako pač to gre. Edino mi svoje prostitutke in izdajalce postavljamo na pomembna mesta. Edino mi smo tako beden narod, ni bolj bednega naroda od hrvaškega naroda. ” Na Mesića in Pusićevo se je vrnil na uri verouka še enkrat z ugotovitvijo, da potrebujeta: “naboj v glavo, po kratkem postopku in v prvo greznico z njima. Izdajalca.”

Begarić je hrvaške državljane imenoval z “nehvaležnim govedom, debili, kreteni, teleti, 4,2 milijona kretenov… Imamo neoliberalne demokratske kretene, ki mislijo, da je gay ok in da se moramo vsi držati za roke pod … zastavo” Pohvalil je tudi srbskega generala Ratka Mladića.” On je zaščitil svoje, general je imel prav za srbske interese. Mi pa imamo dudeke.”

Pritisk na nekdanjega predsednika Stipeta Mesića in nekdanjo zunanjo ministrico Vesno Pusić se je na Hrvaškem povečal po samomoru obsojenega generala Praljka. Račun za debakl v Haagu pa naj bi izstavili kar Pusićevi in predvsem Mesiću zaradi pričanja v Haagu, v katerem je obtožil predsednika Tuđmana za poskus delitev BIH. Mesić je dejal tudi, da je na BIH bila izvršena agresija, ki jo je izvajal Hrvaška.

Hrvaški Maxportal.hr pa je zato pred nedavnim objavil domnevno izgubljeni dosje Udbe nekdanjega predsednika Stipeta Mesića, ki naj bi dokazoval, da je Mesić še kot študent imel kontakte z Udbo. Zadnji kontakt pa naj bi bil konec leta 1989, ko naj bi sodeloval z agenti KOS-a iz skupine Labrador.

mesić-1

mesić-2

mesić-3

mesić-4

Za Mesiča se sicer na niti enem dokumentu ne navaja kodno ime. Prav tako naj ne bi imel psevdonima. Prav tako navajajo, da je prostovoljno pristal na sodelovanje in da je spretno prikrival sodelovanje z UDBO.

logo-topnews (1)

 

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)