Končno odkrita skrivnost, kdo svetuje Donaldu Trumpu glede tvitanja – TOPNEWS.si

Končno odkrita skrivnost, kdo svetuje Donaldu Trumpu glede tvitanja

Končno odkrita skrivnost, kdo svetuje Donaldu Trumpu glede tvitanja

Ivana Trump (68), prva soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je pred kratkim objavila svoje spomine. V sklopu promocije knjige je gostovala tudi v številnih tv oddajah. Nekdanji model in uspešna poslovna ženska, ki je bila v zakonski zvezi z Donaldom Trumpom med leti 1977 do 1992, se je pojavila v uspešni jutranji oddaji ameriške televizije ABC, da bi promovirala svojo novo knjigo z naslovom “Raising Trump”.

trump ivana 1

V oddaji je povedala, da ima še vedno vpliv na Donalda: “Imam direktno številko Bele hiše, sicer ga ne želim klicati, ker je tam Melania. Ne želim biti vzrok prepirov in ljubosumja, ker sem prva Donaldova soproga”.

Kot kaže, njena samopromocija ni naletela na navdušenje pri vseh, še posebej ne pri prvi dami ZDA, trenutni Donaldovi soprogi Melanii. Namreč, Ivana je v šali dejala, da je ona “prva dama”. Melanii pa ta šala ni bila preveč všeč, zato je preko svoje tiskovne predstavnice, kot trenutna prva dama ZDA, objavila sporočilo, da je “počaščena s svojo vlogo prve dame”. Poleg tega, je v izjavi za javnost navedla, da namerava izkoristiti svoj naziv, da bi “pomagala otrokom”, ne pa za “prodajo knjig”, kar je bila očitna reakcija na Ivano Trump.

trump ivana 2

Ivana, mama Ivanke Trump, je v oddaji televizije ABC povedala, da s svojim bivšim možem govori po telefonu vsakih 14 dan. Novinarju Independenta pa je dejala, da se slišita po telefonu enkrat tedensko in da jo Donald sprašuje med drugim tudi za nasvete. Na radovedno vprašanje novinarja v zvezi s čim mu svetuje, je odgovorila: ” v zvezi s tem ali naj tvita ali ne”. “Svetovala sem mu, naj tvita. Včasih mu rečem, naj ne govori preveč. Všeč mi je, da uporablja Twitter, preko katerega lahko nagovori tiste, ki ga neposredno podpirajo,” je povedala Ivana.

Ivana Trump se je ločila od Donalda Trumpa zaradi njegove afere z Marlo Maples, ki je kasneje tudi postala njegova druga soproga. Donald Trump se je z Melanio poročil leta 2005.logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Steiermark 7 let

    Uboga Ivanka, kako “zgarana” izgleda, po vseh lepotnih operacijah ni več podobna niti ženski, izgleda, da so ji naredili tudi na možganih, “lepotne popravke”, zaradi katerih ni povsem samokritična ……. Ko govori, kako je ona prva dama, je pozabila dodati, da je prva žena – dama Trumpa, prva dama Amerike, pa je trenutno le Melania!