(VIDEO) Kimov zunanji minister: Trumpova grožnja Severni Koreji zveni kot pasji lajež! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kimov zunanji minister: Trumpova grožnja Severni Koreji zveni kot pasji lajež!

(VIDEO) Kimov zunanji minister: Trumpova grožnja Severni Koreji zveni kot pasji lajež!

Minister za zunanje zadeve Severne Koreje Ri Jong-ho je izjavil, da grožnja ameriškega predsednika Donalda Trumpa z uničenjem Severne Koreje, zveni kot “pasji lajež”, poroča BBC.

“Če je njegov namen, da nas prestraši s pasjim laježem, je to bil le pasji sen “, je dejal Ri Jong-ho v prvem odzivu na Trumpove grožnje za govornico Generalne skupščine OZN.

Spomnimo, v ostrem govoru pred Generalno skupščino OZN, je ameriški predsednik dejal, “da nekateri deli sveta gredo k vragu”, liderja Severne Koreje pa je imenoval “raketaš” . Prav tako je Donald Trump dejal, da bodo ZDA popolnoma uničile Severno Korejo, v kolikor ta napade ZDA.

Trumpovih ostrih besed pa ni slišal severnokorejski predstavnik v OZN, saj je demonstrativno odkorakal iz dvorane, še preden je Trump začel z govorom.

Minister za zunanje zadeve Severne Koreje Ri Jong-ho je komentiral Trumpove grožnje pred sedežem Združenih narodov, kar predstavlja prvi uradni odziv Pjongjanga na Trumpov govor. “Obstaja pregovor, ki gre takole: Četudi pes laja, gre parada naprej”, je izjavil Ri Jong-ho.

Na vprašanje, če lahko komentira Trumpovo potezo, ko je izumil novo ime za severnokorejskega predsednika Kim Jong-una in ga imenoval raketaš (Rocket man), je Ri dejal, da mu je žal Trumpovih zaveznikov, poroča Associated Press.

Minister za zunanje zadeve Severne Koreje bo imel govor v združenih narodih v petek, je sporočila severnokorejska agencija Jonhap.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    No po pasje lajajo le levaki torej je Nuke Them nuja.