(VIDEO) Svetovno znani fizik obnemel svet: Za orkane v Ameriki so krivi tajni eksperimenti! – TOPNEWS.si

(VIDEO) Svetovno znani fizik obnemel svet: Za orkane v Ameriki so krivi tajni eksperimenti!

(VIDEO) Svetovno znani fizik obnemel svet: Za orkane v Ameriki so krivi tajni eksperimenti!

V intervjuju, ki ga je predvajala ameriški televizija CBS, je svetovno znan doktor fizike dr Michio Kaku izjavil, da so hurikani, ki so pred kratkim prizadeli Ameriko, rezultat vladnega programa za modifikacijo vremena, kjer je bilo nebo škropljeno z nano delci, nevihte pa so nato “aktivirane“ z uporabo “laserja.“

hurikan

V intervjuju je profesor Michio Kaku govoril o zgodovinski modifikaciji vremena, preden ga je zaustavil novinarski par CBS-a. Program aktivnega auroralnega raziskovanja visoke frekvence HAARP (skrajšano iz angl. High Frequency Active Auroral Research Program), je raziskovalni projekt, ki želi “razumeti, stimulirati in nadzorovati procese v jonosferi, ki lahko spremenijo učinek komunikacijskih sistemov in sistemov za nadzor“. S programom so začeli leta 1993, trajal pa naj bi 20 let.

S pomočjo laserjev se lahko vreme modificira v kmetijske (povzročitev kondenza, sprožitev dežja), komercialne (velike prireditve, npr. olimpijada v Pekingu, ko so kitajske oblasti “uredile” vreme, ko je SZ sprožila dež v Černobilu po eksploziji, da bi zmanjšala sevanje v okolico) in vojaške namene (poplave, potresi, orkani, CIA je v Vietnamski vojni sprožila monsume, ipd).

Po besedah vladinih uradnikov, program HAARP omogoča vojski, da lahko modificira vreme in ga spremeni v orožje tako, da lahko izzove potrese, poplave in orkane.

Z anomalnimi hurikani, ki trenutno rušijo vse pred sabo v Ameriki, poplavami, ki uničujejo Indijo in požari, ki goltajo severozahod Pacifika, je klimatska vojna trenutno top tema javnega mnenja v svetu.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    tonite falco 7 let

    Kot človeštvo sami sebe uničujemo.In planet na katerem živimo oziroma smo živeli kajti, če bo šlo tako naprej z “naravnimi nezgodami” nas bodo kmalu uničili (EU)!