Hope Hicks, v.d. direktorica za komunikacije Bele hiše: Lepotica na nevarni funkciji, njen predhodnik je zdržal le 10 dni! – TOPNEWS.si

Hope Hicks, v.d. direktorica za komunikacije Bele hiše: Lepotica na nevarni funkciji, njen predhodnik je zdržal le 10 dni!

Hope Hicks, v.d. direktorica za komunikacije Bele hiše: Lepotica na nevarni funkciji, njen predhodnik je zdržal le 10 dni!

Bela hiša je imenovala Hope Hicks za v.d. direktorico za komunikacije, potem ko so odpustili njenega predhodnika Antonyja Scaramuccija, poroča ameriški Newser.

Malo je verjetno, da bo Hope Hicks, dosedanja svetovalka za komunikacije v Beli hiši, obstala dolgo na novi poziciji, saj so uradniki Bele hiše že najavili, da bo “dolgoročni” direktor za komunikacije imenovan “pravi čas”, glede na problematično zgodovino omenjenega delovnega mesta, odkar je Donald Trump postal predsednik ZDA.

unnamed (35)
unnamed (36)

Washington Post je objavil spisek ljudi, ki so bili Trumpovi direktorji za komunikacije in dolžino njihovega staža na tem delovnem mestu – Jason Miller (2 dni), Sean Spicer (55 dni), Mike Dubke (90 dni), Sean Spicer (64) in Antony Scaramucci (10 dni).

Hope Hicks (28), ki se je kot najstnica ukvarjala z manekenstvom, je ena od Trumpovih uslužbenk, ki so najmanj javno izpostavljene, vendar so najdlje v službi. Hicksova je dolgoletna prijateljica Ivanke Trump. Kariero je začela kot tiskovna predstavnica Trumpove organizacije, nato se je med Trumpovo predvolilno kampanjo pridružila novinarskemu timu.

unnamed (37)

Mediji jo opisujejo kot Trumpovo “emotivno podpornico” in navajajo, da jo v Beli hiši obravnavajo bolj kot članico Trumpove družine in ne kot uslužbenko. Viri blizu ameriške administracije pravijo, da je Hicksova uspela obstati tako dolgo, ker ne zbuja pozornosti javnosti.

Presodite sami!

logo-topnews (1)

COMMENTS

Wordpress (0)