Hit na internetu: Poljska prva dama ignorirala Donalda Trumpa! – TOPNEWS.si

Hit na internetu: Poljska prva dama ignorirala Donalda Trumpa!

Hit na internetu: Poljska prva dama ignorirala Donalda Trumpa!

Donaldu Trumpu se, odkar je nastopil funkcijo predsednika ZDA, dogajajo različne vrste zanimivosti, kar zadeva rokovanje s svojimi sogovorniki. Spomnimo se izjemno dolgega rokovanja z japonskim premierjem, ko je slednji na koncu zavijal z očmi, nerokovanja z nemško kanclerko, dokaj enakovrednega rokovanja s kanadskim premierjem ter rokovanja s francoskim predsednikom, ko je slednji moral stisniti zobe in je kasneje komentiral, da ni šlo le za nedolžen stisk roke.
Ameriški predsednik Donald Trump se je včeraj mudil na delovnem obisku v Varšavi, kjer se je skupaj s soprogo Melanio srečal s poljskim predsednikom in prvo damo Poljske.

Namreč, pri srečanju ameriškega in poljskega predsedniškega para, se je poljska prva dama, Agata Kornhauser-Duda izognila rokovanju s predsednikom Trumpom, ko ji je le ta ponudil roko in se pohitela rokovati s Trumpovo soprogo Melanio. Izraz Trumpovega obraza je očitno kazal osuplost, ki ni minila tudi, ko mu je poljska prva dama kasneje le ponudila roko.

Tokrat je v Varšavi svetovno javnost presenetil tudi pristen odnos Melanie in Donalda, ki ga doslej še nismo videli, saj je predsednik Trump, če je bilo le mogoče Melanio poljubljal, hvalil, omenil v svojem govoru, objemal in delil komplimente.

Posnetek je postal pravi hit na družbenih omrežjih.

logo-topnews (1)

 

COMMENTS

Wordpress (0)