Carla Bruni spregovorila o “svoji zvezi” s Trumpom in popljuvala Melanio: moje gole fotografije so boljše! – TOPNEWS.si

Carla Bruni spregovorila o “svoji zvezi” s Trumpom in popljuvala Melanio: moje gole fotografije so boljše!

Carla Bruni spregovorila o “svoji zvezi” s Trumpom in popljuvala Melanio: moje gole fotografije so boljše!

Bivša prva dama Francije Carla Bruni je v intervjuju spregovorila o Donaldu Trumpu in njegovi soprogi Melanii, njene besede pa niso bile nič kaj laskave.

Pevka in avtorica pesmi se je poročila z bivšim francoskim predsednikom Nicholasom Sarkozyjem leta 2008. V intervjuju za The Daily Beast se je prejšnji konec tedna obregnila ob največjo govorico, da je Trump leta 1991 nameraval zaradi nje zapustiti svojo takratno ženo Marlo Maples. Seveda si je to zgodbico izmislil Donald Trump in jo tudi osebno plasiral v javnost, ko pa je vstopil v tekmo za predsednika ZDA, pa je v zvezi s tem začel trditi, da nima nikakršne zveze s to zgodbo in da o njej nič ne ve.

Leta 1991, ko niti Carla, niti Donald, nista imela kaj dosti zveze s politiko, je Bruni za Daily Mail dejala, da je Trump “očitno norec” in da “se sramuje glede cele zgodbe”.

Ta teden pa je celo izjavila: “Cela situacija je zelo motna in se enostavno ni zgodila. Bila sem presenečena, ko je dal Trump izjavo za medije. To je bila laž”.

carla1

Tako je dokazala, da še naprej verjame, da je zgodbo o njima začel Trump.

Ko se je Carla poročila s Sarkozyjem, so v javnost pricurljale njene gole fotografije. Glede svojih golih fotografij trdi, da se nikakor ne morejo primerjati golimi fotografijami Melanie Trump.

carla2

“Drugače je, saj sem že bila znana zaradi manekenstva in v glasbi, ko sem se poročila, pa so ljudje zaradi njih ponoreli”, je dejala Bruni.

Dodala je, da so njene gole fotografije narejene z več okusa in da sama nikoli ni imela “pretirano seksi telesa”.

“Od zdavnaj sem zelo suha in sem vedeti kot najstnica, pa moje gole fotografije nikoli niso bile videti kot, da so iz Playboya. Umetniško so narejene s strani vrhunskega fotografa”, je povedala Carla Bruni.

Intervju je zaključila z ugotovitvijo, da je doživela olajšanje potem, ko je njen soprog prenehal biti predsednik Francije.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)