Vpila je, rešite mi otroke: Potem ko je mama vrgla dojenčka z 10. nadstropja, se je zgodil čudež! – TOPNEWS.si

Vpila je, rešite mi otroke: Potem ko je mama vrgla dojenčka z 10. nadstropja, se je zgodil čudež!

Vpila je, rešite mi otroke: Potem ko je mama vrgla dojenčka z 10. nadstropja, se je zgodil čudež!

Medtem ko je londonska 27 nadstropna stolpnica še gorela, so priče opisovale grozljive prizore, v katerih so se iz stolpnice slišali kriki, ljudje so skakali čez okna, neka mamica pa je z desetega nadstropja vrgla dojenčka v poskusu, da bi mu rešila življenje. Otroka je nato ujel nekdo od mimoidočih, ki so se zaustavili pred stolpnico, da bi pomagali.

“Ljudje so se začeli pojavljati na oknih in panično vpiti, neka ženska je z gestikulacijo najavila, da bo vrgla dojenčka, v upanju, da ga bo nekdo ujel… Neki gospod je pritekel in uspel ujeti dojenčka”, pravi priča dogodka Samira Lamrani.

fire london1

Rešitelj dojenčka

Kot je povedala, so ljudje, ki so stali pred stolpnico, poskušali pomiriti stanovalce, ki so ostali ujeti v stolpnici, tako, da so jim govorili, da vse službe delajo vse, kar je možno, hkrati pa je bil “izraz njihovih obrazov strašljiv”.

Lamrani je tudi povedala, da je prijateljica njene hčerke videla, kako je neki stanovalec naredil neko vrsto improviziranega padala in skočil čez okno in dodala, da je na oknih videla mnogo ljudi, tudi otrok, katerih zgrožene glasove bo, kot pravi, še dolgo pomnila.

Neka druga priča je opisala, da je videla, kako je neka mama s petega ali šestega nadstropja vrgla petletnega dečka, ki je, kot je povedala, dobro, z le nekaj polomljenimi kostmi.

V stolpnici je živelo od 400 do 600 ljudi.

logo-topnews (1)

COMMENTS

Wordpress (0)