Hillary Clinton ustanovila skupino za politično delovanje proti Donaldu Trumpu! – TOPNEWS.si

Hillary Clinton ustanovila skupino za politično delovanje proti Donaldu Trumpu!

Hillary Clinton ustanovila skupino za politično delovanje proti Donaldu Trumpu!

Bivša demokratska predsedniška kandidatka Hillary Clinton je ustanovila skupino za politično delovanje proti ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpa in se tako vrnila na ameriško politično sceno.

“Ustanavljamo skupino “Skupaj naprej”, da bi spodbudili ljudi, da se vključijo, organizirajo, pa celo kandidirajo za neko funkcijo,” je napisala Clintonova včeraj na svojem Twitter profilu, prenaša danes AFP.

Na spletni strani nove organizacije so navedli, da ima ta skupina za cilj promocijo progresivnih vrednot, obiskovalce spletne strani pa opominjajo, da je Clintonova v volilni tekmi s Trumpom novembra 2016 prejela približno 66 milijonov glasov.

-V preteklih mesecih smo videli, kaj vse je možno, ko se ljudje združijo v uporu proti zastraševanju, sovraštvu, lažem in ustvarjanju delitev, in se zavzamejo za bolj pošteno, vključujočo Ameriko. Kdo ve, kaj vse lahko dosežemo, če v boj, ki je pred nami, vstopimo s strastjo in odločnostjo, ki jo danes čutimo in to energijo vnesemo v leto 2017, 2018. 2020 in širše – piše v sporočilu.

Clintonova je objavila niz sporočil na Twiterju, v katerih pozdravlja delo organizacij, ki se borijo proti diskriminaciji ali podpirajo demokrate na volitvah v Kongres, ki so predvidene za naslednje leto, spomni AFP.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)