Franc Kangler, divje svinje in odvzem premoženja nezakonitega izvora – TOPNEWS.si

Franc Kangler, divje svinje in odvzem premoženja nezakonitega izvora

Franc Kangler, divje svinje in odvzem premoženja nezakonitega izvora

V odvzem premoženja nezakonitega izvora so se te dni vmešale še divje svinje. Prodaja in vzreja divjiha svinj je tožilko Lipovškovo, ki Kanglerjevim navedbam ne verjame, spodbudila, da se je pri različnih organih pozanimala in sodišče seznanila z ugotovitvami, da Kangler ni predal prijave o imetništvu, posedovanju ali vzreji teh živali, prav tako da ni zaveden v evidencah o oborah za divje živali; ne nazadnje divjadi ni dovoljeno zadrževati v ujetništvu brez dovoljenja, tega pa Kangler ni imel.

V oddaji VV Faktor smo se z Bojanom Požarjem in Sebastijanom Jeretičem pogovarjali o tem, ali je možno, da je Franc Kangler, ki so ga v eni od predstavitev imenovali kar “Štajerski Putin”, do premoženja prišel s prodajo divjih svinj, ki jih je prodajal po 3500 evrov, prodajo sena, prodajo 60 do 80 ton lubenic ter prodajo žitaric.

logo-topnews (1)

 

COMMENTS

Wordpress (2)
  • comment-avatar
    Jožef 7 let

    Janša in Kangler sta brez dvoma največja nevarnist za slovenske v komunizmu vzgojene levičarje. V yugi so rekli temu boj z notranjim razrednim sovražnikom. Bog pomagaj ubogim na duši, tudi oni bi lahko bili deležni božjega kraljestva, pa tega sami nočejo.

  • comment-avatar
    Nata 7 let

    Če želijo in jim seveda predvsem odgovarja, se bodo obesili na karkoli !
    Imamo tako zakonodajo, ki se kar sama prilagaja ta pravim !!