Putinova hčerka prodaja stanovanje za tri milijone dolarjev! – TOPNEWS.si

Putinova hčerka prodaja stanovanje za tri milijone dolarjev!

Putinova hčerka prodaja stanovanje za tri milijone dolarjev!

Starejša hčerka predsednika Ruske Federacije Vladimirja Putina ima nepremičnino v nizozemskem mestu Voorschotenu, blizu Haaga, kjer je živela, dokler niso mediji objavili njene identitete.

Stanovanje, v katerem je živela Maria Putin (37), starejša hčerka ruskega predsednika Vladimirja Putina, ponujajo na prodaj za tri milijone dolarjev.

putinhcerka2putinhcerka5

 

Gre za luksuzen “penthouse”, velikosti 690 kvadratnih metrov, v nizozemskem Voorschotenu.

Na obali kanala

Stanovanje se nahaja v stavbi, na obali kanala in ima prečudovit pogled na okolico, piše News Week. Agencija za prodajo nepremičnin navaja, da ima stanovanje šest spalnih sob in veliko teraso.

Nizozemski dnevnik Telegraph je objavil, da je Maria Putin s partnerjem živela na Nizozemskem vse do leta 2014, ko je bilo nad vzhodno Ukrajino sestreljeno potniško letalo na poletu MH17, kar je povzročilo zaostritev odnosov med Rusijo in Nizozemsko (Nizozemska je takrat vodila preiskavo).

Predsednik Rusije je vložil velik napor, da bi člane svoje družine skril pred vedno radovednimi mediji in bil je zelo jezen zaradi objave o svoji hčerki. Nizozemski mediji so poročali, da Maria hodi z nizozemskim poslovnežem Joritom Faassenom.

putinhcerka3

Putinov zet je Nizozemec

Magazin New York Times je januarja 2016 objavil, da sta se Maria in Jorit poročila in da živita v stavbi v centru Moskve.

Putinova mlajša hči Katarina obožuje ples

putinhcerka4

Vladimir Putin ima iz zakona z bivšo soprogo Ljudmilo, s katero sta se ločila leta 2014, hčerko Katarino (36). Lansko leto so mediji odkrili, da Katarina uporablja priimek Tihonova – po babici in da njen hobi ples in to akrobatski rock’n’roll. Reuters je poročal, da se je poročila s Kirilom Šamalovom, sinom očetovega prijatelja, na tajni ceremoniji leta 2013.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)