To je prvi poljub 16-letnega Macrona, danes predsedniškega kandidata, s profesorico Brigitte (40), svojo današnjo soprogo! – TOPNEWS.si

To je prvi poljub 16-letnega Macrona, danes predsedniškega kandidata, s profesorico Brigitte (40), svojo današnjo soprogo!

To je prvi poljub 16-letnega Macrona, danes predsedniškega kandidata, s profesorico Brigitte (40), svojo današnjo soprogo!

Na internetu se je pojavil posnetek prvega poljuba zakonskega para, ki utegne po 7. maju voditi Francijo: Emmanuela Macrona (39) in njegove 24 let starejše soproge Brigitte Trogneux.

Ko je nastal posnetek, je bil mladi srednješolec Macron star 16 let, Brigitte pa 40.

Perspektiven in nadobuden Emmanuel Macron je igral v šolski predstavi maja 1993, po predstavi so se mladi igralci poklonili občinstvu. Profesorica Brigitte, tedaj še s priimkom tedanjega moža Auziere (bankirja), je učencem čestitala posamično. In tedaj je prišlo do njunega zares prvega poljuba. Ko je čestitala še ostalim, je mladi Macron vzel mikrofon in se zasmejal v njeni smeri, vendar ni bilo slišati, kaj je povedal.

macron prvi poljub1

Leto dni kasneje si je Macron prisegel, da se bo poročil z njo in povzročil zgražanje pri svojih starših. Njegov oče je od profesorice Brigitte zahteval, da pusti njegovega sina pri miru, dokler ne bo star 18 let, na kar mu je profesorica odgovorila, “ne morem vam ničesar obljubiti”.

“Nenehno sva se klicala in ure preživela na telefonu”, je povedala Brigitte za francoski dokumentarec. Poročila sta se leta 2007.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)