Izgnani TV voditelj spregovoril: Ko bo resnica splavala na površje, boste šokirani! – TOPNEWS.si

Izgnani TV voditelj spregovoril: Ko bo resnica splavala na površje, boste šokirani!

Izgnani TV voditelj spregovoril: Ko bo resnica splavala na površje, boste šokirani!

Popularni Bill O’Reilly (67), sedaj že bivši voditelj televizije Fox News, ki je bil pred kratkim primoran zapustil omenjeno televizijsko postajo zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju sodelavk, je prvič spregovoril po umaknitvi iz medijev in dejal, da bo resnica slej ko prej splavala na površje in da bomo zaradi tega “vsi pretreseni in šokirani”.

“Žalosten sem, ker nisem več na televiziji,” je dejal O’Reilly in poudaril, da je presenečen, ker je prišel konec njegovi oddaji, političnega tipa “O’Reilly Factor”, ki jo je več kot 20 let vodil na Fox News.

oreilly1
oreilly2

O’Reilly je dejal, da ne more popolnoma komentirati pretekle dogodke, saj se trenutno veliko stvari dogaja istočasno.

“Prepričan sem, da bo resnica obelodanjena in ko se bo to zgodilo, ne vem ali boste presenečeni, vem pa, da boste pretreseni, prav tako kot jaz,” je poudaril priljubljeni voditelj.

O’Reilly je zapustil Fox News po odkritju “New York Timesa,” da so Bill O’Reilly in Fox, s 13-imi milijoni dolarjev izplačali pet žensk, da ne bi tožile za spolno nadlegovanje proti voditelju Bill O’Reilly, piše Guardian.

Po odkritju New York Timesa so se številni oglaševalci umaknili iz O’Reillyeve oddaje.

Priljubljeni voditelj je bil v središču pozornosti javnosti tudi zaradi intervjuja s predsednikom Trumpom, ko je za predsednika Putina izjavil, da je “morilec” in s tem poskušal napeljati Trumpa, da pojasni svoje stališče, da spoštuje ruskega predsednika.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Nata 7 let

    Eh, dajte no !! Ko nekdo prestopi mejo dovoljenega v novinarstvu, mu lahko prav vse najdejo.
    Od pedofelije do spolnega nadlegovanja.Pri obeh problemih je meja strašno tanka in nevarna.
    Novinarstvo v današnjem času že meji na lastnosti paparazzov. Poslikati čim več dvomjivih prizorov, ki jim jih razni uredniki in lastniki časopisov, revij, pa tudi televizij mastno plačajo.
    Moških šefov, ki izkoriščajo pripravljenost ženske na marsikaj – pri plezanju navzgor – je pa veliko. Seveda pa ženskice tudi niso od muh !!