VV faktor: Ivan Simič o špekulacijah, da bo Mandarić zapustil Olimpijo še pred koncem sezone ali po koncu sezone – TOPNEWS.si

VV faktor: Ivan Simič o špekulacijah, da bo Mandarić zapustil Olimpijo še pred koncem sezone ali po koncu sezone

VV faktor: Ivan Simič o špekulacijah, da bo Mandarić zapustil Olimpijo še pred koncem sezone ali po koncu sezone

“Govori se marsikaj. Da naj bi šel po prvenstvu, da naj bi šel prej. …Ne vemo, kaj se bo zgodilo. Jaz upam samo, da če se bo to zgodilo, da bo ta prehod normalen, da bo tu prišel nekdo drug, ki bo to prevzel. Kajti, če se to ne bo zgodilo, potem je vprašanje, kaj se bo zgodilo z Olimpijo. Res pa je vprašanje koliko časa lahko še Mandarić,….

On prav gotovo v svoji glavi misli, da dela vse prav, ampak tudi ljudje ga dojemajo popolnoma drugače. Slišim, da se med navijači govori, da je prišel v Ljubljano, ne zaradi nogometa, ampak zaradi tega, da bo kupoval nepremičnine. in tam ustvarjal neke zaslužke. Ko se začne to govorit, to je zelo slabo. Kajti Mandarić bi moral priti v Ljubljano zaradi nogometa, delat v nogometu in nepremičninska zadeva se mu je pojavila tudi v Kopru. Mislim, da je bil Tom City, zaradi tega pravim, da to ni dobro.

Mandarić mora biti v nogometu mislim, da mora najti prave ljudi v Sloveniji. To Olimpijo pognat in da se začne, kaj dogajati. Kajti do sedaj se bo zgodilo, da bo Maribor na koncu postal prvak, zaradi tega, ker je Olimpija zelo slaba. Ne govorim, da je Maribor slab, ampak zelo dober. Ampak pravo merilo je potem evropska liga, kjer se moraš uvrstiti v ligo prvakov ali ligo Evropa, da lahko rečeš, da si res dober. In to bo pravo merilo”.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)