Hollywood proti Trumpu: Ogrožene so človekove pravice, čas je, da vstanemo in se borimo! – TOPNEWS.si

Hollywood proti Trumpu: Ogrožene so človekove pravice, čas je, da vstanemo in se borimo!

Hollywood proti Trumpu: Ogrožene so človekove pravice, čas je, da vstanemo in se borimo!

Ameriški igralci Tom Hanks, Alec Baldwin in drugi so sinoči na dobrodelni večerji Unije za človekovo svobodo (ACLA) v New Yorku kritizirali poteze ameriškega predsednika Donalda Trumpa in pozvali državljane, da zaščitijo svoje osnovne človekove pravice, ki so v ZDA ogrožene.

Oskarjevec Tom Hanks je dejal, da so poteze novega predsednika ZDA, kot je poskus prepovedi potovanja, tragične in dodal, da to niso ameriške vrednote, o katerih se je učil v otroštvu.

Na dobrodelni večerji so bili prisotni še igralci Tracy Morgan, Tina Fey, Tituss Burgess, pevec Usher in mnogi drugi. Dogodek je trajal štiri ure in so ga v živo prenašali na internet straneh “Stand for Right 2017” in portalu The Huffington Post.

Voditeljica večera igralka in pisateljica indijskega rodu Padma Lakshmi je poudarila svoje imigrantsko poreklo in obsodila poskus Donalda Trumpa, da omeji imigracijo v ZDA.

“Sama sem imigrant. To, kar sem od zmeraj imela rada v tej državi (ZDA) je dejstvo, da lahko pridejo vsi, ne glede na vero in religijo,” je dejala Lakshmi.

Vse prisotne in gledalce preko interneta je Padma Lakshmi pozvala, da je napočil čas za vstajo za zaščito človekovih pravic in svobode.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (5)
 • comment-avatar
  Solo 7 let

  Hoolywoodski vazelinarji dobro vedo, komu hlapčujejo in čigavo (((agendo))) morajo propagirati – v zameno za slavo, denar in zvezdniški status. V svoji hinavščini so le pozabili, da so tudi Clinton, Bush in Obama že omejili imigracije, pa se vazelinarji takrat niso oglašali, ker so bili našteti politiki prave politične barve…
  Me pa vseeno zanima, če vsi ti “celebrities”, migrantoljubci, multikulti-zagovorniki, islamofilni apologeti, pedri, feministke in ostali levičarsko-liberalni uporabni idioti res mislijo, da jih bodo islamski klavci pustili pri miru samo zato, ker so jim – kot veleizdajalci svoje rase, nacije in kulture – pomagali kolonizirati svoje lastne države. A res verjamejo, da bodo varni za visokimi zidovi svojih razkošnih vil, potem ko bodo barbarske črno-rjave opice preplavile njihove nekoč varne in kulturne države in jih za vedno spremenile v območje kaosa, nasilja in kriminala, kjer za belega človeka ne bo obstanka?… Topoumni (in samomorilski) opranoglavi debili!

 • comment-avatar
  xtc 7 let

  Težava je v tem ;da počno ravno obratno od tistega;kar propagirajo in želijo doseči:

 • comment-avatar
  Nata 7 let

  Naj svoje zagovarjanje ” človekovih pravic ” kako drugače izkažejo !!
  Od svojih astronomskih honorarjev naj primaknejo kakšen milijon za svoje reveže
  No, saj morda pa bodo muslimane sprejeli v silne vile na Bel Airu ??

 • comment-avatar
  airways 7 let

  Predsednik ima tudi pravico in tudi dolžnost, da zaščiti državo! Nisem si mislil, da so igralci taki omejenci in ozkogledneži, kratkovidni! Hedonisti zagovejani. Ah saj res. Pozabil sem, da imajo američani na tone orožja po domovih, da se lahko sami branijo pred teroristi. Predsednikovih ukrepov tako ne rabijo…