Jeb Bush Trumpu: Prenehaj govoriti neresnice! – TOPNEWS.si

Jeb Bush Trumpu: Prenehaj govoriti neresnice!

Jeb Bush Trumpu: Prenehaj govoriti neresnice!

Jeb Bush je v intervjuju za televizijo CBS dejal, da je biti predsedniški kandidat nekaj povsem drugega, kot pa predsednik Združenih držav Amerike. Predsedniku Donaldu Trumpu je svetoval, da bi moral prenehati govoriti stvari, ki so neresnične.

Jeb Buš, bivši guverner Floride ter sin in brat nekdanjih predsednikov ZDA, je danes svetoval predsedniku ZDA Donaldu Trumpu, ki je bil tudi njegov dolgoletni strankarski rival, da “preneha govori stvari, ki niso resnične”.

Po dveh mesecih, od kar je Trump postal predsednik ZDA, je Jeb Bush pozdravil nekatere njegove iniciative, vendar je zelo hitro ugotovil, da Donald Trump “nima predsedniških manir, na katere so ljudje v ZDA navajeni in misli, da je to problem.

“Trump bi moral prenehati govoriti stvari, ki so neresnične”, je dejal bivši guverner Floride na televiziji CBS, ko so ga vprašali za komentar glede poplave Trumpovih komentarjev na Twitterju.

“Trump ima veliko dela, vendar mu nekatere stvari popolnoma jemljejo pozornost in mu otežujejo delo”, je dejal Bush, sin 41. predsednika ZDA Georga Busha in brat 43. predsednika Georga Busha mlajšega.

Republikanec Jeb Bush je še spomnil, da je eno biti predsedniški kandidat in nekaj povsem drugega pa šef države.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    xtc 7 let

    Ljudje po izgubi položajev in ambicij pogostokrat ppstanejo čudni_vendar pa je kritika dobro dola;enako kot samo kritika za poraz: