“Prenočevanje” (na Gregorčičevi) je tokrat prestavljeno na drug datum” – Pavel Rupar sporočil, da “še ni toliko rehabilitiran, da bi sebe in druge izpostavljal zdravju zaradi Goloba!” – TOPNEWS.si

“Prenočevanje” (na Gregorčičevi) je tokrat prestavljeno na drug datum” – Pavel Rupar sporočil, da “še ni toliko rehabilitiran, da bi sebe in druge izpostavljal zdravju zaradi Goloba!”

“Prenočevanje” (na Gregorčičevi) je tokrat prestavljeno na drug datum” – Pavel Rupar sporočil, da “še ni toliko rehabilitiran, da bi sebe in  druge izpostavljal zdravju zaradi Goloba!”

Pavel Rupar je svoje privržence prosil za razumevanje, saj  bo četrtkov shod potekal nekoliko drugače kot je bilo prvotno zamišljeno. “Postavitve tabornega kampa na Gregorčičevi” pred vlado Roberta Goloba ta četrtek ne bo. Razlog je njegovo  zdravstveno stanje. Čeprav so ga izpustili iz bolnice na Golniku in je včeraj že nastopil na dveh televizijah, “sam še nisem toliko rehabilitiran, da bi sebe in vas izpostavljal zdravju zaradi Goloba!”, je na svojem Facebook profilu objavil Rupar.

 

Obvestilo o poteku 8. protestnega shoda 18.10.2013 ob 15. uri Trg republike Ljubljana!
PROSIM DELITE, DELITE, DELITE!!
Mediji , ki niso vredni počenega groša, nas ignorirajo, zato se obveščajmo med seboj!!
Shod bo neposredno preko malih ekranov prenašala Nova 24 TV, Tonews na svojem kanalu in e-maribor tem mnogi izmed nas po fb profilih. RTV je ostro zavrnila sodelovanje!!!
Najprej prosim za razumevanje: PRENOČEVANJE JE TO POT DOKONČNO PRESTAVLJENO NA DRUG DATUM, sam še nisem toliko rehabilitiran, da bi sebe in vas izpostavljal zdravju zaradi Goloba!
Shod se bo pričel ob 15. uri s pohodom po Šubičevi, Prešernovi in Gregorčičevi do vladne palače, KJER BOMO IZROČILI ROBERTU GOLOBU KAZENSKO OVADBO ZARADI malomarnega opravljanja funkcij!! (organizator puhoda so skupine iz Štajerske ne “inštitut 1. oktober”)! . ČEPRAV BOMO NA ČELU POHODA!
Prosim harmonikarje s frajtonaricami, da nas vodijo po trasi!
Shod bo to pot zelo oster:
– poleg kazenske ovadbe Goloba, bomo prebrali Zahtevo za presojo ustavnosti kraje RTV preko “prispevka” , ki to ni! Razdelili bomo 3000 kopij odpovedi RTV kraje!
– priča bomo izpovedi državljanov iz Savinje in Luč o poteku (nikakršne) sanacije po poplavah!
– priča bomo govoru upokojenke Monike Piberl, pisateljice, popotnice, publicistke,dobrotnice, ki se bori za upokojence.
– osredni govor bo imel predsednik društva “Inštitut 1. oktober”, predstavil vam bo Začetek postopka KOLEKTIVNE TOŽBE ZOPER RTV zaradi izločitve upokojencev iz vseh segmentov programskega odločanja..
IN KAR JE SMISEL TEGA SHODA:
Z ljudsko skupščino in glasovanjem vseh navzočih neglede na vero, politično prepričanje in narodnost O USTANOVITVI STRANKE UPOKOJENCEV!
To bo zgodovinski trenutek Slovenije, bodite zraven in priča temu dogodku!
Shod bo potekal mirno , vendar zelo glasno, PRINESITE SLOVENSKE ZASTAVE, MOČNE GLASOVE, PIŠČALKE IN VSE MOGOČE RIKVIZITE. Naj se nas sliši! Zaprli bodo del cest, vsem uporabnikom se opravičujemo in prosimo za podporo in razumevanje! DRUGAČE , KOT TAKO NE MORE BITI IN TUDI NOČEMO, DA JE!!
Program bosta popestrila Dominik Kozarič in pevka Suzana Mally, ne bodo manjkale frajtonarice, in ne Čebelice!
Gre za nekaj zgodovinjskih trenutkov! ZA PODPORO VAS ŠE KAKO POTREBUJEMO, ZA VAS GRE, VAŠE POKOJNINE IN VAŠ DENAR TER POPRAVO KRIVIC, ki so vam bile storjene!

 

COMMENTS

Wordpress (0)