(VIDEO) V Mariboru pozivi k vrnitvi Hitlerja! – TOPNEWS.si

COMMENTS

Wordpress (2)
 • comment-avatar
  xtc 7 let

  Vse norosti z navažanjem tujcev v Evropo rojeva nove norosti;kot so tudi želje po Adolfu;definitivno pa EU POLITIKA DELA TOČNO TO;DA ZIDA NEKJE V EU zida novega Adolfa in mu potiska razočarane in jezneEvropejce v objem in čedalje več:

 • comment-avatar
  Aleksander Zamuda 7 let

  Ker se g. Vodušek in uredništvo topnews ne odzivata na e-pošto, bom tole objavil kar tukaj.

  Pozdravljeni gospod Vodušek. Nedavno sem zasledil vašo objavo na TOPNEWS, se pravi video posnetek, ki ste ga naredili na protestu v Mariboru dne 25.03. 2017. Ta posnetek ste objavili pod naslovom: V Mariboru pozivi k vrnitvi Hitlerja. Člani naše stranke smo bili prisotni na tem protestu, ter tudi govorniki. Način na katerega ste predstavili ta posnetek in sama izbira izseka dogajanja katerega ste izbrali, se nam zdi zelo sporna. Izbrali ste del, ko je oseba, katera je kazala vidne znake opitosti ter dejansko pozivala k vrnitvi Hitlerja. Če bi raziskali ozadje tega človeka, katerega iz nekaterih virov pozna večina Mariborčanov, bivši zagrizen komunist, sedaj pa človek z velikimi težavami zaradi zasvojenosti z alkoholom. Zato si upamo trditi, da je bila njegova provokacija namenska ter nastavljena iz strani nasprotnikov desnice, s čimer bi se ljudi kateri ne podpirajo vlade in njene migrantske politike, prikazalo kot naciste in fašiste.

  Naj še enkrat poudarim, da se udeleženci tega protesta, ne strinjamo z blodnjami te dotične osebe in ne delimo njegovega mnenja, kot tudi to da biti domoljub ne pomeni biti nacist ali fašist. Biti domoljub pomeni da ljubiš svoj narod, ter deluješ v smeri njegove zaščite in obstoja, kot tudi njegove vsesplošne dobrobiti. Kot domoljubi spoštujemo državo, katero smo si Slovenci leta 1991 priborili, zato se ne strinjamo s politiko vlade, katera, vodi v uničenje države in naroda. Pokazati to nestrinjanje je bil namen tega protesta, na katerem pa Hitler in nacizem nimata kaj iskati. Naši protesti so za razliko od protestov levice, katera nas obtožuje fašizma in nacizma, miroljubni in nenasilni, kajti zavedamo se da nasilje in uničevanje lastnine lastnega naroda povzroča le škodo in nikakor ne doprinese k dobrobiti našega naroda.
  Da se pa na takšnih protestih najde tudi nekdo kateri nima ničesar z našim gibanjem, ter je po možnosti tudi nastavljen iz strani naših nasprotnikov, pa na žalost nimamo vpliva in ker je prireditev na javnem prostoru, tudi nimamo pooblastil da takšno osebo odstranimo.

  Zato vas pozivam da kot medij ne nasedate takšnim provokacijam, ter ne ustvarjate senzacionalističnih naslovov, kateri nimajo ničesar skupnega z objektivnim poročanjem. Z lahkoto bi namreč objavili stvari, takšne kot v resnici so ter raje prikazali kakšnega od govorov, govornikov na tem shodu, s čimer bi prikazali čemu je bil ta shod v resnici namenjen. Prav tako vas pozivam, da se izogibate takšnih senzacionalističnim naslovom, obrobnega dogajanja. Le tako bodo lahko vaš medij označen kot zaupanja vreden in resen, ter ga ljudje ne bodo obravnavali kot del rumenega tiska. V želji po konstruktivnem sodelovanju v službi resnice in slovenskega naroda, se vam že v naprej zahvaljujem.

  Aleksander Zamuda, Stranka Slovenskega Naroda