Trump naj bi imel obsesijo – TOPNEWS.si

Trump naj bi imel obsesijo

Trump naj bi imel obsesijo

Informacij iz Bele hiše o tem, kaj počne in kako se obnaša novi predsednik ZDA Donald Trump, kar ni videti konca. Za javnost zelo zanimiv novi predsednik ZDA naj bi imel obsesijo, za katero ne vedo prav vsi. Tako naj bi bil Donald Trump prezaposlen s skrbjo, kako se oblačijo ljudje okoli njega, še posebej pa tisti, ki delajo zanj.

Veliko se je govorilo o tem, da je bil zelo jezen na tiskovnega predstavnika Bele hiše Seana Spicerja (sekretarja za medije in komunikacijo), ker je po njegovem izbral neprimerno obleko, v kateri se je prikazal na svoji prvi tiskovni konferenci.

Po informacijah, ki so prihajale od najbližjih Trumpovih sodelavcev v času predvolilne kampanje, je Trump zahteval, da se osebe ženskega spola, ki se nahajajo v njegovi neposredni bližini oblačijo kot “ženske”, v kolikor se pa odločijo za kos obleke kot so npr. hlače, morajo izbrati ženstven model, tako da so videti uglajene in urejene. Po poročanju tujih medijev so ženske, ki so delale za Trumpa v času predvolilne kampanje čutile pritisk, da morajo oblačiti v obleke, da bi tako naredile vtis na Trumpa.

Tudi Trumpovim sodelavcem, moškega spola, ni bilo prizaneseno. Oblačiti so se morali uglajeno, predvsem enobarvno, paziti na lepo držo telesa in dajati videz urejenosti in dovršenosti. Nošenje kravate je bil obvezen detajl.

Po informacijah naj bi bil Trupu najbolj pri srcu Steve Bannbon, direktor Trumpove predvolilne kampanje, sedaj pa svetovalec za strategijo in član odbora Sveta za nacionalno varnost, ki predstavlja izjemo od postavljenih pravil, saj neguje vse prej kot urejen videz.

K.R.

 

 

COMMENTS

Wordpress (2)
  • comment-avatar
    diler resnice 7 let

    Z uglajenim prtokolom ob inavguraciji je Trump dokazal ,da mu ni vseeno za izgled predstavnikov oblasti države,ki uživa ugled svetovnih razsežnosti.Drugotnega pomena je stopnja osveščenosti pri nas,ko se denimo v hramu modrosti Hanžek ZL pojavi v jopici,poslanka SMC pa v živopisanem kostimu,ki bolj spominjaSTANJE na kako Aro iz tropskih gozdov.Tako bi lahko rekli,da so bolj obscesno obremenjeni tisti,ki s svojim obnašanjem kot najvišji predstavniki oblasti kvarijo ugled državne ustanove in države same !?

  • comment-avatar
    baubau 7 let

    ja,Trump očitno ne ve,kako nazadnjaški in preživet je bonton….za banditizem vseh sort.