(VIDEO) “Mediji in pa ankete bodo bildali Prebiliča z njegovo stranko Vesna ” – Zoran Stevanović okrcal medije in agencije za “bildanje” Prebeliča ter zavrnil očitke, da so “Putinova peta kolona” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Mediji in pa ankete bodo bildali Prebiliča z njegovo stranko Vesna ” – Zoran Stevanović okrcal medije in agencije za “bildanje” Prebeliča ter zavrnil očitke, da so “Putinova peta kolona”

(VIDEO) “Mediji in pa ankete bodo bildali Prebiliča z njegovo stranko Vesna ” – Zoran Stevanović  okrcal medije in agencije za “bildanje” Prebeliča ter zavrnil očitke, da so “Putinova peta kolona”

Kot je povedal Zoran Stevanović je Državljansko gibanje Resni.ca  listo kandidatov za volitve poslancev Evropski parlament na Državno volilno komisijo vložilo s podpisi 1.053 volilk in volilcev. Na predlagani listi je devet kandidatk in kandidatov, in sicer Zoran Stevanović, Polonca Frelih, Sabina Senčar, Bojan Potočnik, Neven Polajnar, Tanja Đurić Ribič, Katja Kokot, Stanko Pušenjak in Branko Gradišnik, vendar nekaterih kandidatov, recimo Ribičeve ni bilo na današnji vložitvi kandidatnih liste.

Predsednik stranke in nosilec liste Stevanovič je po vložitvi na DVK ocenil, da bo Resni.ca nagovorila tiste, ki ne verjamejo več v politiko in so siti lažnih delitev ter korupcije. “Predvsem pa je to stranka tistih, ki imajo dovolj vsiljevanja tujih agend, tistih, ki si želijo brezčasne suverenosti Slovenije, ki želijo, da je odločanje o našem zdravju v naših rokah, tistih, ki želijo biti neuvrščeni v tujih diplomatskih in vojaških sporih, ter tistih, ki si želijo tradicionalnih družinskih vrednot, birokratskega in gospodarskega patriotizma …” je še naštel.

Čeprav so zunajparlamentarna stranka in so to njihove prve evropske volitve, je Stevanović prepričan, da bodo prebili cenzus za uvrstitev v Evropski parlament. “Najmanj to,” je dodal.  Kot je dejal v predvolilni kampanji” ne pričakujejo nič dobrega”.

“Pričakujemo medijsko napihovanje določenih pro sistemskih strank ter še nadaljno uprizarjanje lažnega boja med to desnico in levico. Tako, da mislim , da se bo  kampanja
vrtela okrog tega; dajmo tega volit, da ne zmaga Janša obenem bodo pa definitivno mediji in pa ankete bildali Prebiliča z njegovo stranko Vesna in prikazovali kot alternativo, kar seveda ni.”

Glede očitkov, da so “Putinova peta kolona v Sloveniji” pa je dejal:  “Ja veste, ko govoriš resnico in ko prodajaš argumentirane izjave in če nimajo na to kaj drugega odgovoriti te bodo etiketirali. Ampak to pomeni, da delamo prav in da smo na pravi poti. Etikete so v bistvu samo neke zlorabe s strani tistih, ki nimajo ničesar drugega za očitati. Konec koncev smo ponosni na to , da na etiketirajo s čimerkoli, ker je jasno, da nimajo nobenih drugih argumentov zoper nas”.

 

COMMENTS

Wordpress (0)