Desna tvitosfera je, potem, ko je počilo med Svobodo in Musarjevo, že “inavgurirala” naslednico Roberta Goloba – Nova mandatarka bo… – TOPNEWS.si

Desna tvitosfera je, potem, ko je počilo med Svobodo in Musarjevo, že “inavgurirala” naslednico Roberta Goloba – Nova mandatarka bo…

Desna tvitosfera  je, potem, ko je počilo med Svobodo in Musarjevo, že “inavgurirala” naslednico Roberta Goloba – Nova mandatarka bo…

Potem, ko je včeraj počilo )Gibanjem Svoboda)  med kabinetoma predsednika vlade Roberta Goloba in Natašo Pirc Musar na odprti sceni je desni del tvitosfere preventivno že ponudil rešitev. Novo mandatarko. To je sicer rahlo neusklajeno z “centralo” vodstvom SDS, kjer se je včeraj prvič sestala “vlada v senci” Strokovni svet opozicijske stranke SDS.

“Danes ima v 🇸🇮 edino stranka SDS popolno ekipo dokazano sposobnih in izkušenih kandidatov za @vladaRS , ki lahko že jutri začne vleči voz iz blata #golobizacija, ” je na družbenem omrežju X objavil Janez Janša.

Vendar so vsaj na družbenih omrežjih spregledali Janševo sporočilo, kar bi lahko sicer imelo neprijetne posledice za vpletene ali vsaj tovariška kritika, in za novo mandatarko inavgurirali kar Marto Kos.  Ali pa gre bolj, kot se je v Sloveniji pokazalo že velikokrat doslej, bolj za preventivno akcijo v stilu: “Da ne bi slučajno ….”

Sledil je tudi kontra udarec za predsednico Musarjevo, ki jo je zanimivo, zaradi ponedeljkovega bloga, napadle celo vodja opozicijske SDS Janez Janša. Če smo nekoliko cinični, bi lahko vse skupaj interpretirali, kot podporo Janeza Janše Robertu Golobu, da “zdrgne” mandat do konca.

Sledil je tudi “prijateljski ogenj” na predsednico države zaradi mnenja o Golobu. Čeprav je še prejšnji teden veljalo, daBo Alenka Bratušek zamenjala Roberta Goloba na čelu vlade, se je čez noč vse spremenilo.

COMMENTS

Wordpress (0)