“Brez strahu. Nobene grožnje z naše strani” – Janez Janša “pomirja” Urško Klakočar Zupančič, ki v stilu Saške Lendero sporoča” ne grem na kolena, ne bom več…” – TOPNEWS.si

“Brez strahu. Nobene grožnje z naše strani” – Janez Janša “pomirja” Urško Klakočar Zupančič, ki v stilu Saške Lendero sporoča” ne grem na kolena, ne bom več…”

“Brez strahu. Nobene grožnje z naše strani” – Janez Janša “pomirja” Urško Klakočar Zupančič,  ki v stilu Saške Lendero sporoča” ne grem na kolena, ne bom več…”

“Naj me razrešujejo, kolikor me hočejo. Ne bom se pustila nikomur. Ne Robertu Golobu ne Janezu Janši. Nikar ne dvomite o meni, saj sem odločna ženska,” je Urška Klakočar povedala v odmevnem intervjuju za častnik Večer. Medtem, ko včeraj na tiskovni konferenci po sestanku vrha koalicije predsednik vlade Robert Golob na vprašanje glede izjave o UKZ le zamahnil z roko, se je na družbenem omrežju X odzval Janez Janša in Urški Klakočar Zupančič zagotovil, d ima pri njih neke vrste imuniteto: “Brez strahu. Nobene grožnje z naše strani. UKZ je za opozicijo izjemno koristna” .

Mojca Šetinc Pašek je v intervjuju za Dnevnik  razkrila, da je stranka začela obračunavati z Urško Klakočar Zupančič. Ti poskusi rušenja naj še zdaleč ne bi bili končani. Na vprašanje Večera je bila bila  predsednica DZ je jasna: “Naj me razrešujejo, kolikor me hočejo. Ne bom se pustila nikomur. Ne Robertu Golobu ne Janezu Janši. Nikar ne dvomite o meni, saj sem odločna ženska”. Urška Klakočar Zupančič pravi, da ne bo podlegla napadom in diskreditacijam.

Govorice o poskusu njene odstavitve je utrdil še intervju predsednik stranke NSi Matej Tonin, ki je za 24UR zvečer povedal, da so s predlogom o njeni razrešitvi z mesta predsednice državnega zbora potrkali na vrata obeh opozicijskih strank, po Toninovih informacijah pa naj bi se z SDS o podpori že dogovorili.

Včeraj je novinarskih krogih zaokrožila informacija, da bi lahko bila nosilka liste za evropske volitve.  Kandidatura na evropskih volitvah pa, kot pravi,  Urške Klakočar Zupančič ne zanima, “prav tako ne sodelujem v razpravah o evropskih volitvah, saj nisem več članica izvršnega odbora stranke”.

COMMENTS

Wordpress (0)