(V ŽIVO) Pavel Rupar, ki napoveduje “postavitev tabornega kampa na Gregorčičevi”, zaradi pljučne embolije prepeljan na Golnik – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Pavel Rupar, ki napoveduje “postavitev tabornega kampa na Gregorčičevi”, zaradi pljučne embolije prepeljan na Golnik

(V ŽIVO) Pavel Rupar, ki napoveduje “postavitev tabornega kampa na Gregorčičevi”, zaradi pljučne embolije prepeljan na Golnik

Tokratni vseslovenski shod upokojencev bo potekal sredi meseca, tudi zaradi zdravstvenega stanja predsednika društva 1. oktober, Pavla Ruparja. Ta sporoča, da po operaciji okreva in da bo za shod že zdrav, čeprav je zaradi pljučna embolije –  domnevne zaradi  dikacije zdravil, bil prepeljan na Golnik.

Današnje novinarske konference sicer ne bo mogel udeležiti, a pravi da bo za shod pripravljen, pa četudi pride z invalidnim vozičkom. “Pozval je ljudi k molitvi, ne samo zanj, za vse, ki ste bolni, osamljeni, obubožani in ponižani. “Sporočam vam, da bo to pot z nami zapel Dominik Kozarič in pevka Suzana Mally, ki bo skupaj z vami zapela pesem Za Slovenijo živim. Na shodu bomo prebrali kazensko ovadbo zoper Robeta Goloba zaradi zanemarjanja funkcije in razdelili 4000 odjav za prisilno RTV naročnino,” je preko portala eMaribor sporočil l Rupar.

https://www.facebook.com/groups/338820677168562/permalink/1030092691374687/?mibextid=oMANbw

To pot bo shod potekal nekoliko drugače!

Ob 15. uri bo uradni začetek. PRIDITE VSI, KI STE BILI VSAJ ENKRAT ŽE NA SHODIH in s seboj pripeljite še po eno ali več oseb!!

Na shodu bomo glasno, bučno in z vsemi prinešenimi REKVIZITI bobni, ropotuljami, pokrovkami , piščalkami in našimi glasovi ZAHTEVALI USKLADITE POKOJNIN ZA 5,1 % ZA CELO LETO IN IZREDNI DODATEK ZARADI DRAGINJE OD 100 DO 500 EUR K POKOJNINAMI! Vihra naj 10 000 slovenskih zastav!!
Med uradnim delom vam bomo PREBRALI KAZENSKO OVADBO ZOPER predsednika vlade zaradi popolnega zanemarjanja funkcije v.d. ministra za zdravje in dela predsednika vlade! ( zaporna kazen do 3. let) Do danes so se čakalne vrste še povečale, nad razumno mejo čaka dodatno še 8000 pacientov ( skupaj 79 000)! Reforma je do sedaj pobrala nekaj deset milijonov eurov, nihče pa je še ni videl!
Namerno oškodovanje upokojencev pri pokojninah! Zaposlenost je rekordna, kar pomeni, da je denarja v pokojninski blagajni, s katero upravlja Marjan Ppapež, daleč največ v zgodovini države! Kje pa je ta denar?
Ustanovili bomo tudi stranko upokojencev, neformalno! Obljuba, da boste o tem glasovali vsi prisotni, mora biti uresničena! Mi nismo golobje! BODITE DEL ZGODOVINE, glasovanje boste snemali, snemali boste svojo odločitev!!
Pozor! Po shodu okoli 16. 20 uri bomo šli na predlog skupine iz Maribora in ostalih delov Štajerske po ljubljanskih ulicah do sedeža Vlade republike Slovenije in nazaj na Trg republike! Vmes se bomo UTABORILI, ŠOTORI, SPALNE VREČE, VSE POTREBNO imejte prijavljeni s seboj ! PRENOČILO NAS BO MAXIMALNO 25 OSEB, ker moramo paziti na zdravje protestnikov, se bomo pa menjavali na vsake dve noči! POSPREMITE NAS MIMO VLADE DO TABORNEGA KAMPA VSI PRISOTNI!!

Ljudska iniciativa »Glas upokojencev« in
društvo »Inštitut 1. oktober«
Ljubljana, 9. 10. 2023
Vabilo na konferenco za novinarje in medije
Spoštovani predstavniki medijev,
Ljudska iniciativa »Glas upokojencev« in društvo »Inštitut 1. oktober« vas vljudno
vabimo na tiskovno konferenco, ki bo v
četrtek, 12. oktobra 2023, ob 12. uri pred poslopjem Ustavnega sodišča
republike Slovenije
Spregovorili bomo o pobudi Ustavnemu sodišču R SLO o presoji Zakona RTV SLO
v delu, ki se nanaša na prisiljeno plačevanje RTV prispevka in skladnostjo tega z
Ustavo Republike Slovenije in nekaterimi zakoni, ki se nanašajo na to.
Medijem bomo predstavili vsebino pobude, hkrati pa jih povabili na 8. shod
državljanov in upokojencev Slovenije, kjer bomo prebrali kazensko ovadbo zoper
predsednika vlade Dr. Roberta Goloba.

Prepričani smo, da vas vsebina zanima, veselimo se ponovnega srečanja z vami!
Vljudno vabljeni!
Pavel Rupar, predsednik ljudske iniciative »Glas upokojencev«

Ljudska iniciativa Glas upokojencev in
društvo Inštitut 1. oktober
Ljubljana, 9. 10. 2023
Vabilo na konferenco za novinarje in medije
Spoštovani predstavniki medijev,
Ljudska iniciativa Glas upokojencev in društvo Inštitut 1. oktober vas
vljudno vabimo na tiskovno konferenco, ki bo v
četrtek, 12. oktobra 2023, ob 12. uri pred poslopjem Ustavnega
sodišča republike Slovenije
Spregovorili bomo o pobudi Ustavnemu sodišču Republike Slovenije o
presoji Zakona o RTV Slovenija v delu, ki se nanaša na prisiljeno

Vabilo na novinarsko konferenco 12. 10 2023 pred Ustavno sodiče R SLO

Tiskovno konferenco pred ustavnim sodiščem bomo prenašali v živo na Topnews.si in Youtube kanalu TopTV.si.

COMMENTS

Wordpress (0)